Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

30% POPUST na MOŠKO RAZVAJANJE

30% POPUST na MOŠKO RAZVAJANJE

 V mesecu marcu in aprilu vse FANTE IN MOŠKE razvajamo s posebno AKCIJO - 30%POPUST NA MOŠKO STRIŽENJE, UMIVANJE in OBLIKOVANJE PRIČESKE, BRITJE in UREJANJE BRADE ter FANTOVSKO STRIŽENJE do 14. leta.

Svoj KUPON si prenesite na spodnji povezavi in izkoristite POPUST v našem modernem salonu na SLOVENSKI 11. Kupon je unovčljiv do vključno 30.4.2021 in ga lahko večkrat unovčite! :) 

PRENESI SVOJ KUPON TUKAJ!

Artboard 10 Artboard 20

KUPON ZA FANTOVSKO STRIŽENJE PRENESI TUKAJ!

Artboard 70

 

 

 

otvoritveni popust 30%

PRIDOBI SI KUPON ZA 30% POPUST

 

OTVORITVENI POPUST za KOZMETIČNE STORITVE  

15. julij je bil za Lassano še posebej vesel dan, saj smo na Tržaški 37 odprli nov kozmetični salon, ki se je pridružil že obstoječemu frizerskemu salonu.

Ob takšni priložnosti seveda nismo pozabili na vas!


Spodaj vam prilagamo KODO za 30% POPUST, ki ga lahko unovčite do vključno 14. 8. 2019 za katerokoli kozmetično storitev v omenjenem salonu.
Sliko kupona lahko sprintate ali pa naredite posnetek telefonskega zaslona in sliko pokažete na blagajni salona.
 

otvoritveni popust

 

 


Prav tako pa lahko si lahko svoj termin že rezervirate preko spletnega naročanja:

NAROČI SE

 

 

Paketi storitev 4+1 GRATIS

Paketi storitev 4+1 GRATIS

V današnji družbi čvrsta in lepa koža pomeni vitalnost in zdravje. Veliko dejavnikov, kot so na primer hormonsko neravnovesje, izpostavljenost stresu in z minerali siromašna prehrana, vodijo v prezgodnje staranje kože in koža izgublja čvrstost. Tako se pomlajevanja kože poslužijo že mlada dekleta, ki želijo imeti skrbno negovano kožo, kakor tudi starejše dame, ki želijo mladostnejši videz. Vse večkrat pa se tovrstnih storitev pomlajevanja kože poslužijo tudi moški.

 

Obstaja veliko načinov, da koži povrnemo čvrstost, elastičnost in mladostnejši videz. V naših salonih v ta namen izvajamo KISIKOVO TERAPIJO, RADIOFREKVENČNO TERAPIJO in nekirurški metodi: MIKRO-IGELNO MEZOTERAPIJO in LASETSKO POMLAJEVANJE. Za maksimalni učinek je dobro, da opravimo več tretmajev, se gibljemo in zdravo jemo ter uživamo zadostno količino vode. Za ta namen smo za naše stranke pripravili PAKETE 4 + 1 GRATIS, ki so zelo ugodni.
POPUST na barvanje las

POPUST na barvanje las

Barvanje las je postalo nekaj vsakdanjega. Lase si redno barvajo tako dekleta kot tudi fantje, čeprav nimajo težav s sivimi lasmi. Nekateri le niso zadovoljni s svojo naravno barvo las,  nekateri si želijo spremeniti videz ali biti bolj v trendu, v koraku z modo. V vsakem primeru je vsakdo, ki se barva, redno primoran svojo barvo osvežiti, jo zamenjati s kakšno drugo barvo ali si le prikriti narastek.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014