Lassana Klub zvestobe banner

Lassana akcije

10% POPUST na moško striženje

10% POPUST na moško striženje

Kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode

K urejeni podobi vedno sodi tudi urejena frizura, tako pri ženskah kot pri moških. Če hočete imeti dobro frizuro, je nujno, da se odločite za resnično kakovostno moško striženje.

 

Le tako si boste lahko tudi doma oblikovali lepo pričesko. Izognite se situacijam, ko je vaša pričeska ob odhodu iz salona odlična, ko si jo skušate oblikovati sami, pa ne gre. Dober moški frizer poskrbi, da se boste lahko uredili tudi sami. Predvsem pa zna stranki svetovati in upoštevati njene želje. Ne glede na to, kakšno frizuro si želite - sodobno ali bolj klasično - kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode.

Pri nas razumemo moške, kateri nimajo veliko časa, oz. se jim ne da sedeti dolgo pri frizerju , zato striženje opravimo v kratkem času, vendar zaradi tega nič manj kvalitetno. Z veseljem pa posvetimo več časa tudi tistim moškim, ki jim je razvajanje v salonu všeč in si za to opravilo rezervirajo nekoliko več svojega časa. Ker se tudi zavedamo, da pri moških, katerih lasje rastejo hitro, potrebujejo ponovno striženje v kratkem časovnem obdobju. Ravno zato v VSEH NAŠIH SALONIH ponujamo super akcijo!

Za vse člane kluba Lassana 10% popusta na moško striženje - mokro ali suho - v roku 31 dni.

Na področju oblikovanja in nege las posebno mesto zavzemajo modne moške frizure. Čeprav se na prvi pogled s svojimi lasmi bistveno več ukvarjajo ženske, pa se tudi moško striženje tako pri nas kot v svetu vseskozi ravna po modnih smernicah. Poleg tega so tudi na to področje prodrle sodobne tehnike barvanja, striženja in nege las, ki jim v salonih Lassana ves čas sledimo. Le tako vam lahko ponudimo moško striženje, ki je sodobno in v koraku s časom. V vseh 14 salonih po vsej Ljubljani je na voljo moški frizer, ki je posebej izobražen za striženje moških in se redno izobražuje na področju urejanja moških las.

 

 

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014