Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

KONČNO smo ga dočakali! ☀️👙

KONČNO smo ga dočakali! ☀️👙

 

Zakorakali smo že globoko v junij in končno smo tudi mi dočakali sonček ☀️ in poletne temperature 🌡️.

Za mnoge ljudi je poletje najljubši letni čas. Večina se nas je že veselila lahkotnih oblačil 👙, sončenja na plaži 🏝️, piknikov v naravi 🌿 in druženja s svojimi najbližjimi. 🎉

Koža je poleti lepo zagorela in naši lasje se posvetijo z zelo naravnimi poudarki. A poletje prinaša tudi težave in nevarnost ⚠️: suhi in poškodovani lasje, sončne opekline in dehidrirana koža.

Tu vam naša ponudba izdelkov Soleil ponuja vse, kar si želite poleti - popolno zaščito in pravo oskrbo pred in po sončenju za kožo in lase. 🧡

POGLEJ PONUDBO IZDELKOV

METHODE SOLEIL kot večnamenska UV zaščita z dvojnim delovanjem je rezultat sodobne kozmetične tehnologije, ki ponuja popolno zaščito las in kože. Učinkovito se bojuje tako proti posrednim kot tudi neposrednim učinkom UV-žarkov:

 • 1. Vodoodporni UV-filtriabsorbirajo UVA- in UVB-žarke. Lasje so zaščiteni pred bledenjem in poroznostjo.
 • 2. Polifenoli LA BIOSTHETIQUE izvlečka sončnic  nevtralizirajo proste radikale, ki so nastali zaradi svetlobe in UV-žarkov in varujejo notranjost las predpoškodbami.

Ekskluzivni izdelki SOLEIL koži in lasem na soncu ne nudijo le nege in zaščite – lasem magično dajo tudi vonj po poletju, lahkotnost in veselje do življenja. Čutno svežo sestavo dišav je za La Biosthetique v koncept aktivnih sestavin posebej vdelal mednarodno priznan oblikovalec dišav.

 

Sončna linija AKCIJA


TOP 3 PRODUKTI

 soleil invisible spray IG STORY

Prosojni sprej za zaščito pred soncem z visoko zaščito

PREVERI

 soleil SHAMPOO IG STORY

Vlažuilni šampon, ki odstranjuje morsko in klorirano vodo

PREVERI

 soleil vitaliteexpress IG STORY

Vodoodporni sprej za intenzivno nego las z UV zaščito

PREVERI

Ste vedeli, kaj škoduje vašim lasem? 🆘

Ste vedeli, kaj škoduje vašim lasem? 🆘

Redna uporaba kakovostnih izdelkov za pranje las, dobra in profesionalna nega las, redni obiski pri frizerju, naši lasje pa vseeno še niso čisto taki, kot bi si želeli. Vsaka od nas ima svoj način umivanja, česanja in sušenja las, pa vendar obstajajo še nekatere napake, s katerimi nevede škodujemo našemu lasišču.

Ker zagotovo tudi vi spadate med tiste, ki se trudite za zdravje in sijaj vaših las, vam v nadaljevanju razkrivamo 9 stvari, ki jih pogosto počnemo, vendar s tem zelo škodujemo našim lasem. 

Spodaj preberite in preverite, kaj lahko vodi do videza ne ravno negovanih las in kaj lahko popravite. 

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Lasje so lahko velik dejavnik naše samozavesti, zato jih je potrebno skrbno negovati.  Včasih zadostuje že malenkostna sprememba v načinu življenja, drugič spremenjen vnos hranil, vedno pa se moramo zavedati, da sprememba ne bo samo preprečila izpadanja las, ampak bo najverjetneje koristila tudi celemu telesu in posledično našemu splošnemu počutju. Tako kot se spreminjajo letni časi, se spreminja tudi naše počutje, telo in prav tako tudi naši lasje. Začenjajo se topli in sončni dnevi, zato dovolite tudi vašim lasem, da zasijejo in zaplešejo v ritmu toplega vetra.
Odpravljanje celulita

Odpravljanje celulita

Celulit je hiba, ki kvari samozavest marsikatere ženske. Zagotovo gre za trdovratno težavo, ki pa jo lahko odpravimo s sistematičnim in načrtnim delom: veliko gibanja, tekočine, zdrava prehrana, masaža in … ultrazvočna kavitacija z napravo Dermal Slim.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014