Lassana Klub zvestobe banner

LASSANA MAGAZIN

LASSANA LIFESTYLE

Ste vedeli, kaj škoduje vašim lasem? 🆘

Ste vedeli, kaj škoduje vašim lasem? 🆘

Redna uporaba kakovostnih izdelkov za pranje las, dobra in profesionalna nega las, redni obiski pri frizerju, naši lasje pa vseeno še niso čisto taki, kot bi si želeli. Vsaka od nas ima svoj način umivanja, česanja in sušenja las, pa vendar obstajajo še nekatere napake, s katerimi nevede škodujemo našemu lasišču.

Ker zagotovo tudi vi spadate med tiste, ki se trudite za zdravje in sijaj vaših las, vam v nadaljevanju razkrivamo 9 stvari, ki jih pogosto počnemo, vendar s tem zelo škodujemo našim lasem. 

Spodaj preberite in preverite, kaj lahko vodi do videza ne ravno negovanih las in kaj lahko popravite. 

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Zasijte že v prvih pomladnih dneh

Lasje so lahko velik dejavnik naše samozavesti, zato jih je potrebno skrbno negovati.  Včasih zadostuje že malenkostna sprememba v načinu življenja, drugič spremenjen vnos hranil, vedno pa se moramo zavedati, da sprememba ne bo samo preprečila izpadanja las, ampak bo najverjetneje koristila tudi celemu telesu in posledično našemu splošnemu počutju. Tako kot se spreminjajo letni časi, se spreminja tudi naše počutje, telo in prav tako tudi naši lasje. Začenjajo se topli in sončni dnevi, zato dovolite tudi vašim lasem, da zasijejo in zaplešejo v ritmu toplega vetra.
Odpravljanje celulita

Odpravljanje celulita

Celulit je hiba, ki kvari samozavest marsikatere ženske. Zagotovo gre za trdovratno težavo, ki pa jo lahko odpravimo s sistematičnim in načrtnim delom: veliko gibanja, tekočine, zdrava prehrana, masaža in … ultrazvočna kavitacija z napravo Dermal Slim.
Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

Vse več je zahtev po pomladitvi in preoblikovanju kože obraza in telesa. Čeprav se invazivne in boleče tehnike še uporabljajo, lahko danes estetski tretmaji uporabljajo mnogo virov za izboljšanje kakovosti kože z metodami, ki so učinkovite in odločilne, ne da bi povzročale površinske poškodbe. Raste povpraševanje po neinvazivnih posegih, ki morajo minimizirati bolečino, stranske učinke, neprijetnosti, pooperacijsko fazo in omogočiti človeku, da se brez zapletov vrne v normalno vsakodnevno življenje.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014