Lassana Klub zvestobe banner

Lassana svetuje

Do mladostnega videza z jutranjo nego kože

Do mladostnega videza z jutranjo nego kože

Ste vedele, da je jutranja nega tista, ki daje koži brezhiben in mladosten videz? Če z večerno nego rešujemo težave na koži, saj se ponoči odvija proces regeneracije, je jutranja nega namenjena zaščiti in ohranjanju vitalnosti. Ker imamo kožo le eno, je pomembno, da si zanjo vzamemo vsaj par minut na dan, ob koncih tedna pa ji lahko privoščimo še piling tretma z globinsko masko.

Predstavljamo vam 5 korakov, ki vam bodo pomagali do brezhibne in sijoče kože. Ustvarite si svojo jutranjo rutino in posvetite svoji koži njenih 5 minut.

 

Čisčenje kože je prvi in najbolj pomemben korak do zdrave kože. S hidroaktivno kremno peno iz riževih proteinov boste svojo kožo nežno očistili in jo navlažili. Z njo boste nevralizirali izsuševalni učinek vode in ji nudili zaščitni plašč pred škodljivimi zunanjimi vplivi. 

Tonik vlaži in ščiti kožo pred izgubo vlage. Multimineralni koktejl koži daje energijo, svežino in vitalnost, hkrati pa jo čudovito pripravi na nanos naslednjih izdelkov.

Uporaba seruma je za kožo zelo pomembna, saj jo bogati in ji nudi aktivne učinkovine, ki ji jih ponavadi primanjkuje. Vlažilni serum s hialuronsko kislino skrbi za zaščito in vlažnost kože ter jo opazno gladi.

Ker naši koži največkrat primanjkuje vlage, smo v naš izbor vmestili kremo Douceur Sensitive Hydratante. Ta je primerna za vse tipe kože, tudi za zelo suho in občutljivo. Koži nudi sproščujočo nego, njene vlažilne sestavine pa blažijo občutek napetosti kože, jo pomirjajo, hranijo, dajejo elastičnost in svežino.

Med vikendom si vzemite čas za globinsko čiščenje z nežno čistilno piling obrazno masko, ki čisti, opazno gladi in izboljšuje kožo. Kompleks naravnih eteričnih olj kožo oskrbuje z vlago in ji podarja vitalnost.

Izdelki so primerni za vse tipe kože, tudi za najbolj občutljivo.
*Opomba: Izdelki v videu so namenjeni za salonsko uporabo. Iste izdelke nudimo v naši spletni trgovini v manjši in primernejši embalaži za domačo uporabo.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014