Lassana Klub zvestobe banner

O nas

Praksa in delo

Na mladih svet stoji

V Lassani se zavedamo, da je prihodnost na mladih, zato je prav, da vam damo možnost in priložnost, da teoretično znanje prenesete v prakso, se učite od izkušenih kolegov frizerjev in kozmetikov, ter s svojim delom in trudom morda tudi dobite zaposlitev v enem največjih frizersko-kozmetičnih podjetij, s kar 14imi lepotnimi saloni po Ljubljani. A naj omenimo, da je povpraševanje po praksi in pripravništvu v našem podjetju precejšnje, zato lahko sprejmemo le določeno število dijakov v salone, kjer imamo mentorja. Sprejemamo dijake iz Srednje frizerske šole in Srednje kozmetične šole, ki imajo radi ta poklic in prihajajo iz Ljubljane ali njene okolice. Prošnjo je potrebno oddati čimprej v začetku šolskega leta.

Zaposlimo

V kolikor iščemo novega sodelavca to objavimo na zaposlitvenih portalih. Iščemo ljudi z delovnimi rokami in kreativnim umom, ki so željni nenehnega učenja in so pripravljeni spremljati trende v svoji stroki in s tem prispevati k razvoju podjetja. Zaželeni so dobro poznavanje bontona in slovenskega jezika, prijaznost in simpatičnost ter ljubezen do dela z ljudmi. Ste se prepoznali in se nam želite pridružiti kot frizer, pediker ali kozmetik? Potem nam pošljite življenjepis s sliko in motivacijsko pismo, v katerem nas prepričate, zakaj ste pravi za nas.

Elektronski naslov: info@lassana.si

Ker prejmemo veliko tovrstnih pisem žal na vsa ne odgovorimo, jih pa pregledamo in v primeru, da se izkaže potreba po novi zaposlitvi v podjetju, tudi povabimo na razgovor.

Lassana Look Book

 • Eternity

  Kolekcija modnih pričesk jesen/zima 2018
 • Softness

  Kolekcija modnih pričesk pomlad/poletje 2018
 • Aurora

  Akademska kolekcija modnih pričesk 2017
 • Festival Hair

  Kolekcija spetih pričesk 2016
 • Be Edge

  Salonska kolekcija modnih pričesk 2015
 • Fairy Tales

  Kolekcija modnih pričesk 2016
 • Urban Look

  Kolekcija modnih pričesk 2015
 • Freedom

  Moška kolekcija pričesk 2014