Skip to main content
Storitve

Oblikovanje telesa

banner_oblikovanje_telesa_2

V sodobni družbi napeta, sijoča koža velja za lepotni ideal. Marsikdo se posledično odloči za estetskih poseg ali manj invaziven lepotni tretma. V kozmetičnem salonu Lassana na Tržaški 37 vam nudimo različne lepotne tretmaje, ki poskrbijo za mladosten videz kože.

Spodaj so navedeni vsi tretmaji, ki jih izvajajo profesionalno izobražene kozmetičarke. Za dodatne informcije se lahko obrnete na našo ekipo v salonu na Tržaški 37.

Katere storitve nudimo?

  • NEKIRURŠKI LIFTING
  • ENDODERMNA MASAŽA
  • RADIOFREKVENČNA TERAPIJA
  • ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH MADEŽEV IN RAZPOKANIH KAPILAR

Endodermna masaža za odpravo celulita

Terapija z vakumom oz. endodermna masaža je odlična izbira za odpravljanje različnih nepravilnosti na koži, maščobnih oblog in, da dosežemo gladko kožo ter njeno čvrstost – brez sledi celulita.

Delovanje enododermne masaže vpliva na boljšo strukturo kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Zato se jo uspešno uporablja v boju s celulitom, strijami in zastajanju limfne tekočine. Zaradi kombinacije z radiofrekvenčno terapijo je njena učinkovitost tako velika, da je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti ročno masiranje. Tretma se izvaja na stegnih (spredaj in zadaj), na predelu zadnjice, trebuha, rok in na obraza. 

Sprememba je vidna že po prvem tretmaju, učinki in trajnost rezultatov pa so še večji, če se boste poleg tretmajev gibali oz. dodali športno aktivnost, se bolj zdravo prehranjevali in poskrbeli za hidracijo telesa. Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja.  

PAKET ENDODERMNE MASAŽE
9 +1 GRATIS

Za nakup paketa storitev se oglasite v salonu Lassana na Tržaški 37.

Nekirurški lifting za glajenje gubic

ELOS tehnologija s svojim delovanjem nudi tudi možnost nekirurškega liftinga na obrazu. Tretma je primeren za vse, ki si želite zgladiti gubice, popraviti nepravilnosti na obrazu, vratu, dekolteju in učvrstiti kožo. Z laserskimi žarki povzročimo tvorbo kolagena, ki je glavna komponenta za ohranjanje mladostnega videza in napete kože. Z omenjenim postopkom popolnoma odstranimo majhne gubice, globje gube pa se vidno zmanjšajo. Po končanem postopku je naša koža osvežena, bolj čvrsta in vidno spočita.     

Postopek je povsem neboleč, brez stranskih učinkov in nudi odlične rezultate. Tretma se izvaja predvsem na področju obraza – okoli oči, ustnic in na vratu. Tam so manjše gubice tudi najbolje opazne.

Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja. Za točno število ponovitev je potrebno opraviti posvet, kjer vam kozmetičarka poda realno oceno glede na vaš tip kože.

Iz našega bloga

radiofrekvenca

Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

03. februarja 2017
Vse več je zahtev po pomladitvi in preoblikovanju kože obraza in telesa. Čeprav se invazivne in boleče tehnike še uporabljajo, lahko danes estetski…
banner_oblikovanje_telesa_2

Znebite se pomarančne kože do poletja!

28. aprila 2021
Se želite posloviti od celulita in si preoblikovati svoje telo? Do poletja je res še daleč, pa vendar je sedaj ravno pravi čas, da se aktivirate in…