Storitve

Oblikovanje telesa

banner_oblikovanje_telesa_2

Katere storitve nudimo?

  • NEKIRURŠKI LIFTING
  • ENDODERMNA MASAŽA
  • RADIOFREKVENČNA TERAPIJA
  • ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH MADEŽEV IN RAZPOKANIH KAPILAR

V sodobni družbi napeta, sijoča koža velja za lepotni ideal. Marsikdo se posledično odloči za estetskih poseg ali manj invaziven lepotni tretma. V kozmetičnem salonu Lassana na Tržaški 37 vam nudimo različne lepotne tretmaje, ki poskrbijo za mladosten videz kože.

Spodaj so navedeni vsi tretmaji, ki jih izvajajo profesionalno izobražene kozmetičarke. Za dodatne informcije se lahko obrnete na našo ekipo v salonu na Tržaški 37.

Odstranjevanje pigmentnih madežev in razpokanih kapilar

Razpokane kapilare ali pigmentni madeži so lahko izredno moteči. Njihovi pojavi so lahko posledica hormonskih sprememb, kožnih boleznih, vpliv sonca oz. svetlobe itd. Vidni so predvsem na področju obraza, rok ali nog, še posebej moteče nepravilnosti pa so na svetli in tanki koži. 

ODSTRANJEVANJE RAZPOKANIH ŽILIC
Z napredno tehnologijo ELOS vas lahko osvobodimo tovrstnih skrbi. S pomočjo laserja segrejemo hemoglobin v krvi, kar povzroči razgradnjo razpokanih žilic. Z ELOS tehnologijo lahko dosežemo popolno odstranitev razpokanih kapilar. Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja. 

ODSTRANJEVANJE PIGMENTNIH MADEŽEV
ELOS tehnologija je vsestranska, zato lahko z njo brišemo tudi pigmentne madeže, ki so nastali (večinsko) kot posledica prekomernega delovanja svetlobe oz. sončnih žarkov. Pri odstranjevanju takšnih madežev, se z laserjem osredotočimo na določeno področje. Laserski žarki spodbudijo obnavljanje kolagenskih vlaken, kar ohrani kožo mladostno. Pri tem pa tudi redči količino melanina, kar povzroči razgradnjo pigmentnega madeža. Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja. 

Radiofrekvenčna terapija za napeto kožo

S staranjem in škodljivih dejavnikov, kot so stres, nezdrava prehrana in zunanji faktorji, koža z vsakim dnem izgublja svojo čvrstost. Obstaja veliko načinov, da koži povrnemo čvrstost in elastičnost. Ena od njih je radiofrekvenčna terapija, ki jo v naših salonih izvajamo z napravo Dermal Shape.

S segrevanjem globokih plasti kože spodbudimo proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter izboljšamo cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Omenjeni elementi nato poskrbijo za novo gradnjo celic. Prav tako pospešimo metabolizem, kar omogoča regeneracijo le teh. Ena izmed posebnosti terapije je tudi zmanjševanje ohlapne kože – veliko strank se odloči za terapijo na področju rok ali obraza.

Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Za trajnejše rezultate priporočamo 10 obiskov tretmaja. Terapija se lahko izvaja na področju obraza, vratu in dekolteja ter rok. 

Endodermna masaža za odpravo celulita

Terapija z vakumom oz. endodermna masaža je odlična izbira za odpravljanje različnih nepravilnosti na koži, maščobnih oblog in, da dosežemo gladko kožo ter njeno čvrstost – brez sledi celulita.

Delovanje enododermne masaže vpliva na boljšo strukturo kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. To se na obrazu vidi kot lifting efekt, na telesu pa se ga uspešno uporablja v boju s celulitom, strijami in zastajanju limfne tekočine. Zaradi kombinacije z radiofrekvenčno terapijo je njena učinkovitost tako velika, da je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti ročno masiranje. Tretma se izvaja na stegnih (spredaj in zadaj), na predelu zadnjice, trebuha, rok in na obraza. 

Sprememba je vidna že po prvem tretmaju, učinki in trajnost rezultatov pa so še večji, če se boste poleg tretmajev gibali oz. dodali športno aktivnost, se bolj zdravo prehranjevali in najpomembneje, da boste poskrbeli za hidracijo telesa. Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja.  

PAKET 9 + 1 GRATIS
Ob nakupu 9 tretmajev endodermne masaže, vam 10. obisk podarimo!

Nekirurški lifting za glajenje gubic

ELOS tehnologija s svojim delovanjem nudi tudi možnost nekirurškega liftinga na obrazu. Tretma je primeren za vse, ki si želite zgladiti gubice, popraviti nepravilnosti na obrazu, vratu, dekolteju in učvrstiti kožo. Z laserskimi žarki povzročimo tvorbo kolagena, ki je glavna komponenta za ohranjanje mladostnega videza in napete kože. Z omenjenim postopkom popolnoma odstranimo majhne gubice, globje gube pa se vidno zmanjšajo. Po končanem postopku je naša koža osvežena, bolj čvrsta in vidno spočita.     

Postopek je povsem neboleč, brez stranskih učinkov in nudi odlične rezultate. Tretma se izvaja predvsem na področju obraza – okoli oči, ustnic in na vratu. Tam so manjše gubice tudi najbolje opazne.

Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja. Za točno število ponovitev je potrebno opraviti posvet, kjer vam kozmetičarka poda realno oceno glede na vaš tip kože.

Iz našega bloga

Klub zvestobe LASSANA

14. decembra 2021
Klub zvestobe vam prinaša odlične ugodnosti! Klub Lassana je program, ki nagrajuje zvestobo naših strank in jim prinaša raznovrstne ugodnosti. …
radiofrekvenca

Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

03. februarja 2017
Vse več je zahtev po pomladitvi in preoblikovanju kože obraza in telesa. Čeprav se invazivne in boleče tehnike še uporabljajo, lahko danes estetski…
banner_oblikovanje_telesa_2

Znebite se pomarančne kože do poletja!

28. aprila 2021
Se želite posloviti od celulita in si preoblikovati svoje telo? Do poletja je res še daleč, pa vendar je sedaj ravno pravi čas, da se aktivirate in…

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane