Skip to main content
Storitve

Nega obraza

banner_nega_obraza

Katere storitve nudimo?

V naši salonih vam nudimo široko ponudbo neg obraza. Glede na potrebe vaše kože, lahko izbirate med: osnovno, čistilno ali prestižno nego. Kozmetičarka s primernimi postopki in izdelki poskrbi za uravnovešenje in posledično izboljšanje kože. Za bolj gladko in svilnato kožo, priporočamo diamantni piling.

Če si želite močnejšega, globinskega učinka in boljše regeneracije kože, vam priporočamo, da preizkusite storitev kisikove terapije, radiofrekvenčne terapije ali mikroigelne mezoterapije

NEGE OBRAZA izvajajo v salonu Lassana na Dalmatinovi 11 in na Tržaški 37

NEGA OBRAZA

  • NEGA OBRAZA (osnovna, čistilna, prestižna)
  • DIAMANTNI PILING OBRAZA

KISIKOVA TERAPIJA

MIKROIGELNA MEZOTERAPIJA

RADIOFREKVENČNA TERAPIJA OBRAZA

Kisikova terapija za sijočo kožo in lase

Posebnost naših salonov je prav posebna naprava, ki iz zraka izloči kisik in ga skozi posebno šobo nanašamo po koži ali laseh in lasišču. S tem, ko kisik v koncentrirani obliki nanašamo na določeno področje, dosežemo hitrejšo obnovo celic. Učinki kisikove terapije se pokažejo že takoj po nanosu, z več ponovitvami so seveda učinki dolgoročnejši. Vidni rezultati: napeta koža in sveža polt, gladki in sijoči lasje, zdravo lasišče, hitrejše celjenje mozoljev in glajenje površinskih gubic.

banner_kisikova_terapija_1

PAKET KISIKOVE TERAPIJE
4+1 GRATIS

Za nakup paketa storitev se oglasite v enem izmed naših salonov Lassana,
kjer izvajajo predstavljeno storitev.

Mezoterapija za pomlajen videz  

Mezoterapija je preprost, varen in razmeroma neboleč postopek, primeren tako za moške kot tudi ženske vseh starostnih skupin. S staranjem se zmanjša prekrvavitev
v koži, zaradi česar je oslabljena oskrba s kisikom in hranili. Posledično se pojavijo znaki prezgodnjega staranja in utrujen videz.

Mezoterapija z mikroiglami je naravna in učinkovita metoda pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju. Spodbuja nastanek kolagena, obnavlja celice in gladi površinske gube. Koža se navlaži in postane elastična, hkrati se poveča tudi proces regeneracije.

Za doseganje trajnih rezultatov je potrebnih med 6-8 obiskov. 

STORITEV IZVAJAJO V SALONU: Zaloška 7, Dalmatinova 11 in Tržaška 37.

Mezoterapija 01

PAKET MEZOTERAPIJE
5+1 GRATIS

Za nakup paketa se oglasite v enem izmed naših salonov Lassana,
kjer izvajajo predstavljeno storitev.

Radiofrekvenčna terapija za napeto kožo

S staranjem in škodljivih dejavnikov, kot so stres, nezdrava prehrana in zunanji faktorji, koža z vsakim dnem izgublja svojo čvrstost. 

S segrevanjem globokih plasti kože spodbudimo proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline ter izboljšamo cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Omenjeni elementi nato poskrbijo za novo gradnjo celic. Prav tako pospešimo metabolizem, kar omogoča regeneracijo le teh. Ena izmed posebnosti terapije je tudi zmanjševanje ohlapne kože – veliko strank se odloči za terapijo na področju rok ali obraza. Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Za trajnejše rezultate priporočamo 10 obiskov tretmaja.

STORITEV IZVAJAJO V SALONU: Tržaška 37.

banner_kisikova_terapija_1

Iz našega bloga

Mezoterapija za pomladitev obraza

12. januarja 2024
POMLADITE OBRAZ Z MEZOTERAPIJO Ali veste kaj je mikroigelna mezoterpija? Gre za neboleč postopek naravnega pomlajevanja. Kožo nahranimo z vitami…

S kisikom do zdravih in sijočih las

25. januarja 2018
Škodljivi zunanji vplivi, kot so onesnaženje in vse večje sevanje sonca, ter dejavniki stresa pogosto vplivajo na ravnovesje našega lasišča in kože…

Večerna nega kože z La Biosthetique izdelki

24. aprila 2020
Doma verjetno redkokatera od nas veliko uporablja ličila. Najverjetneje samo maskaro, pudra se nam že ne ljubi nanašati, sploh če smo cel dan doma….