Storitve

Poročno urejanje

Frizerstvo

Lassana Bridal Team

Na poročni dan se mora nevesta počutiti kot kraljica, zato ji v Lassani z veseljem priskočimo na pomoč.  Zaradi vedno večjega povpraševanja po poročnih pričeskah in make up-ih, smo se v tej smeri specializirali in ustanovili Lassanin Bridal Team, ekipa ki za neveste poskrbi od glave do pet. Na enem mestu lahko bodoči nevesti uredimo manikuro, pedikuro, permanentno ali klasično lakiranje, poročni make up, nego obraza in pripravo kože na obstojnejši make up ter nenazadnje, poročno pričesko, ki se bo podala poročni obleki in njeni osebnosti. Za nevesto in ženina, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji.

Breda L

Breda

FRIZERKA – VIZAŽISTKA
Almira H

Almira

FRIZERKA – VIZAŽISTKA
Loti_J

Vesna

FRIZERKA
Loti_J

Loti

FRIZERKA – VIZAŽISTKA
Breda L

Lara

FRIZERKA – VIZAŽISTKA
Loti_J

Zala

FRIZERKA – VIZAŽISTKA
Tanja An

Manca

FRIZERKA
Breda L

Petra

vizažistka
Breda L

Patricija

koordinatorka

Katere storitve nudimo?

POROČNO LIČENJE IN FRIZURA

 • TESTNA POROČNA PRIČESKA

 • TESTNI POROČNI MAKE UP

 • POROČNO UREJANJE NEVESTE (frizura in make up)*

 • POROČNO UREJANJE ŽENINA (frizura)*

 • SVEČANO UREJANJE DODATNE OSEBE (frizura in make up)*

  *storitve se lahko izvaja v salonu ali na želeni lokaciji. 

Želiš ponudbo za poročno urejanje?

  Mnenja zadovoljnih strank

  • Danijela Strle Likar

   5
   Moja izkušnja z urejanjem v Lasani je fantastična, tako z vidika komunikacije kot tudi testnega urejanja in urejanja na moj dan D! Pomembno mi je bilo, da sem imela skozi celoten proces občutek, da sem resnično v rokah strokovnjakov in da so skrbi po popolni poročni pričeski povsem odveč. Hvala Patriciji in Bredi za čudovito izkušnjo!
  • Neža Jogan

   5
   Predporočno in poročno urejanje z Matejo v Lassani je bilo čudovita izkušnja. Izredno sem bila zadovoljna z rezultatom (: tudi komunikacija s Patricijo je bila super. Priporočam!
  • Pika Macuh

   5
   Breda in Almira sta opravili neverjetno delo s poročnim ličenjem in urejanjem frizure. Kljub plesu, solzam, objemom in vsemu dogajanju dneva sem izgledala enako, kot ko smo se poslovile. Nadvse navdušena nad prijaznostjo in upam, da se bom lahko še kdaj razvajala pri njima.
  • Kaja Berce

   5
   Make up in frizura sta bila čudovita. Vse pohvale puncama, ki sta urejale mene, sestro in mamo. Vse smo bile zelo zadovoljne! Hvala še enkrat!
  • Sara

   5
   Prijazno simpatično osebje, ki so naju lepo sprejeli in zelo lepo uredili. Fleksibilni, vse se je dalo zmeniti?.
  • Katja Penko

   5
   S celotno storitvijo sem bila zelo zadovoljna (poročno ličenje in frizura). Na poskusnem urejanju si je frizerka-vizažistka vzela čas, da sva določili smernice za končni make up in frizuro. Tako da je na poročni dan vse potekalo tekoče in brez kakršnekoli živčnosti. Make up in pričeska sta brez večjih popravkov zdržala skozi celotni dan in večer. Vsekakor priporočam.
  • Tina Koželj

   5
   Izjemnoooo, res ste se potrudili in sem presrečna z vami. Res je bila božanska izkušnja in počutila sem se kot princeska. Na poroki so me vsi pohvalili in rekli, da izgledam 10 let mlajša. Resnično hvala!
  • TAMARA ŠIJANEC

   5
   Iskrena hvala za profesionalno izpeljano ličenje in urejanje pričesk na najin poročni dan. Tako jaz kot nevesta, moji punci in priča smo bile z vašim delom zelo zadovoljne. Make up je ostal, frizure tudi… kljub preplesani noči. Z veseljem vas priporočam naprej in vam želim vse dobro na vaši poti. Lep pozdrav s Ptuja, Tamara
  • Liza Duhovnik / Hafner

   5
   Hvala za prijaznost, hitro odzivnost ter darilo. Izjemno sem bila zadovoljna s pričesko in ličenjem ter na sploh z delom frizerke Mateje (iz Derčeve). Svoje delo je zares odlično opravila, upoštevala moje želje, mi dala odlične nasvete in bila zelo prijazna ter dobrovoljna. Super!
  • Eva Novak

   5
   Hvaležna sem vaši celotni ekipi, ki me je urejala! Punce so bile res profesionalne in prijazne. Make up, frizura in nohti vse res top. Tudi moja priča in prijateljici so bile zadovoljne. Z veseljem vas priporočam!

  2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane