Prenovljen salon na ČOPOVI ULICI!

|

Cenjene stranke!

Z veseljem vam sporočamo, da smo za vas prenovili še en frizerski salon in sicer na Čopovi ulici 2 v središču mesta na Prešernovem trgu. Del ekipe je ostal enak, kot prej, dodali pa smo jim še dodatne “okrepitve” – frizerke iz našega salona na Miklošičevi 20, saj smo s prenovo pridobili več prostih dleovnih mest za frizerske storitve in prav tako za manikiro oz. lakiranje nohtov. V zadnjih letih smo za boljše počutje strank in naših zaposlenih pridno prenavljali naše frizerske in kozmetične salone, saj nova, bolj moderna in svetla podoba salonov omogoča bolj kakovostno delo, prijazen utrip in polepša delo ter počutje v salonih.

Stranke ste vabljene na našo sveže prenovljeno lokacijo, kjer vas že pričakujejo naše frizerske mojstrice: vodja salona Breda ter frizerke Barbara, Tanja in Branka. V modernem ambientu vas bomo z veseljem razvajali, se z vami poveselili ter poskrbeli, da tudi na turoben dan iz salona odidete polni energije in z nasmeškom na obrazu. Poleg klasičnih frizerskih storitev, vas bomo še vedno lahko razvajali s kisikovo terapijo las in lasišča, vam nudili manikiro in navadno ali permanentno lakiranje nohtov, oblikovanje in barvanje obrvi, za moške pa bo na voljo britje in oblikovanje brade.

Da pa naše zveste stranke ob prenovi salona tudi malo obdarimo in razvajamo, vam ponujamo KUPON za 10% POPUST na storitev STRIŽENJE, UMIVANJE in OBLIKOVANJE LAS (velja za ženske, moške in otroke). Kupon pokažite in ga unovčite ob vašem prvem obisku v salonu in velja do 30.06.2021. Vljudno vabljeni!

Fotografije prenovljenega izgleda salona si lahko pogledate spodaj, še bolj pa bomo veseli vašega obiska v salonu!

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane