Paketi storitev 4+1 GRATIS

V današnji družbi čvrsta in lepa koža pomeni vitalnost in zdravje. Veliko dejavnikov, kot so na primer hormonsko neravnovesje, izpostavljenost stresu in z minerali siromašna prehrana, vodijo v prezgodnje staranje kože in koža izgublja čvrstost. Tako se pomlajevanja kože poslužijo že mlada dekleta, ki želijo imeti skrbno negovano kožo, kakor tudi starejše dame, ki želijo mladostnejši videz. Vse večkrat pa se tovrstnih storitev pomlajevanja kože poslužijo tudi moški.

 

Obstaja veliko načinov, da koži povrnemo čvrstost, elastičnost in mladostnejši videz. V naših salonih v ta namen izvajamo KISIKOVO TERAPIJO, RADIOFREKVENČNO TERAPIJO in nekirurški metodi: MIKRO-IGELNO MEZOTERAPIJO in LASETSKO POMLAJEVANJE. Za maksimalni učinek je dobro, da opravimo več tretmajev, se gibljemo in zdravo jemo ter uživamo zadostno količino vode. Za ta namen smo za naše stranke pripravili PAKETE 4 + 1 GRATIS, ki so zelo ugodni.

 

Kisikova terapija

Posebnost naših salonov je prav posebna naprava, ki iz zraka izloči kisik in ga skozi posebno šobo piha bodisi po koži, bodisi po laseh ali lasišču. Kisik je povsem naravni element, ki se nahaja v našem okolju. V kolikor pa ga v koncentrirani obliki nanašamo na kožo ali lase, dosežemo hitrejšo obnovo celic. Učinki kisikove terapije se pokažejo že takoj po nanosu, z večimi ponovitvami so seveda učinki dolgoročnejši.

Učinki kisikove terapije so:

 • napeta koža in sveža polt
 • glajenje površinskih gubic
 • hitrejše celjenje mozoljev
 • boljša prekrvavitev kože
 • boljša cirkulacija limfe
 • gladki in sijoči lasje
 • zdravo lasišče

PAKETI KISIKOVE TERAPIJE 4+1 GRATIS:

 • ANTI-AGE KISIKOVA TERAPIJA OBRAZA / cena na terapijo: 30€ / komplet 5ih tretmajev: 120€
 • ANTI-AGE KISIKOVA TERAPIJA OBRAZA  in DEKOLTEJA / cena na terapijo: 40€ / komplet 5ih tretmajev: 160€
 • NEGA ZA LASE in LASIŠČE s kisikom in serumom / cena na terapijo: 15€ / komplet 5ih tretmajev: 60€

 


Radiofrekvenčna terapija

Obstaja veliko načinov, da koži povrnemo čvrstost in elastičnost. Ena od njih je radiofrekvenčna terapija, ki jo v naših salonih izvajamo z napravo Dermal Shape. S segrevanjem globokih plasti kože spodbudimo proizvodnjo kolagena in izboljšamo cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Posledično pospešimo metabolizem. Za maksimalni učinek je dobro, da opravimo okoli 10 tretmajev, se gibljemo in zdravo jemo ter uživamo zadostno količino vode. Naprava oddaja ultrazvočne valove, ki selektivno delujejo na maščobno tkivo s stimuliranjem presnove lipidov. To je hitra, neboleča in učinkovita metoda za zmanjšanje obsega nog, glutealnih mišic, trebuha in stegen, kar je mogoče izmeriti v centimetrih takoj po prvi obravnavi. Učinek pa je viden že takoj.

PAKETI RADIOFREKVENČNE TERAPIJE 4+1 GRATIS:

 • RADIOFREKVENČNA terapija obraza / cena na terapijo: 35€ / komplet 5ih tretmajev: 140€
 • RADIOFREKVENČNA terapija obraza in dekolteja / cena na terapijo: 45€ / komplet 5ih tretmajev: 180€
 • RADIOFREKVENCA in/ali ULTRAZVOČNA KAVITACIJA za 1 željeno področje / cena na terapijo: 30€ / komplet 5ih tretmajev: 120€
 • RADIOFREKVENCA in/ali ULTRAZVOČNA KAVITACIJA za DODATNO področje  na telesu / cena na terapijo:12€ / komplet 5ih tretmajev: 48€

Mezoterapija

Pri postopku z mikro-iglami vnašamo v kožo snovi, ki jo navlažijo, nahranijo in pospešijo nastanek kolagena. Koža postane elastična in čvrsta. Z mezoterapijo spodbudimo nastanek kolagena, obnovo celic in odstranjevanje površinskih gub na obrazu. Po mezoterapiji obraza lahko z nekaj rdečice takoj odidete po vsakodnevnih opravkih, dolgoročno namreč tretma ne pušča nobenih brazgotin, modric ali oteklin. Le soncu se je kakšen dan dobro izogibati.

PAKET MEZOTERAPIJE 4+1 GRATIS:

 • PAKET MEZOTERAPIJA OBRAZA: mikroigelna mezoterapija / cena na terapijo: 50€ / paket 5ih tretmajev: 200€

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane