Skip to main content

Zaposlimo brivca/ko na TRŽAŠKI 37

Ste sanjarili o karieri v svetu friziranja, vendar se sprašujete, kje začeti? Vaša priložnost je tukaj!

Frizerski salon LASSANA na Tržaški 37 v Ljubljani išče brivce/ke, ki bodo postali del naše zgodbe uspeha.V Lassani ne gre samo za frizure, gre za izkušnjo. Naša ekipa brivcev ne ustvarja samo pričesk, temveč ustvarja trajne vezi s strankami, ki se vedno znova vračajo.

Vzdušje je vedno sproščeno, veliko se smejimo in ravno zato stranke pri nas uživajo ter se z veseljem vračajo. Salon je več kot primeren tudi za mlade začetnike, ki si želijo.

Če si brivec/ka, ki ima občutek za detajle in obvlada mašinco bolje kot superjunaki svoje moči, potem si morda ravno ti oseba, ki jo iščemo! 😁🙌

⬇️  Na spodnjem obrazcu se prijavite za delo brivca/ke. ⬇️

Oddaj prošnjo za delo:

*Potrebno je izpolniti vse podatke, spodaj pa kot DOC, DOCX ali PDF datoteko oddajte svoj CV oz. življenjepis.


    Več o salonu na Tržaški 37

    Velik in svetel salon ima prekrasen ambient, v katerem se boste sprostili in se prepustili spretnim prstom naše ekipe. Naše znanje zajema tako klasične kot tudi modne pričeske, kreativne tehnike barvanja, masaže lasišča, podaljševanje ter zgoščevanje las in kisikovo nego las, lasišča in obraza. Poskrbimo tudi za ličenje in urejene nohte, zato smo več kot primerna izbira za neveste, maturantke in vse, ki se želite urediti za svečan dogodek.