Življenje naj bo…barvito!

  lassana, Lassana How to, Lifestyle, make up, Novosti & trendi

Da zima ne bo tako turobna, si jo lahko enostavno popestrimo z barvitim make-upom in si tako pričaramo vsaj malo poletja!
Naše make up artistke so pripravile nekaj videzov, ki vas bodo zagotovo navdušili. Vse so uporabile izdelke profesionalne dekorativne kozmetike La Biosthetique, ki velja za zelo obstojno in visoko kakovostno ter temelji na naravnih sestavinah, te pa delujejo v simbiozi z našo kožo. Kozmetiko definirata življenje in lepota (bios in estetika), od tu tudi njeno ime – La Biosthetique. Najsodobnejše raziskave in strast do lepote je jedro njihove filozofije. Kozmetika pa tudi ni testirana na živalih in je prijazna okolju (brez ogljičnega odtisa).
 

Satenasto – bronasti odtenki

Nežni bež, satenasti in bronasti odtenki niso rezervirani le za poletje in poletno zagorelo polt. Pridih svežine in sijaja dajo koži tudi v zimskih dneh.

Barve terracotte

Zemeljski toni dajo ustvarijo na obrazu toplino, pristajajo pa še posebej rjavolaskam in oranžnolaskam.
 

Harmonična malina in nežni pink odtenki

Barva maline, v kateri se lepo prelivata odtenka rdeče in vijolične, paše na vse tipe kože in las, najbolj pa pride do izraza na blondinkah. Če dodamo malinini barvi malce več vijolične, dobimo nežnejšo roza barvo, pri kateri moramo paziti, da na ustnice nanesemo glossy šminko, saj nas mat odtenki včasi postarajo.

Rubinasto rdeča

Za samozavestne in drzne dame, je rdeča barva vedno prava izbira. Za praznične dneve, ki prihajajo, pa je skoraj »must have« videz.

Mistična vijolična barva

Vijolično barvo največkrat povezujemo z zimo, saj gre zelo lepo na bele, sive in črne tone, zato je eden bolj priljubljenih videzov v hladnejših mesecih, ko se tudi naša garderoba prevesi v temnejše tone.
 

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane