Ekipa Miklošičeve 20, na Dalmatinovi 11

  Novosti & trendi

V zadnjih letih smo za boljše počutje strank in naših zaposlenih pridno prenavljali naše frizerske in kozmetične salone. Nova, bolj moderna in svetla podoba salonov omogoča bolj kakovostno delo, prijazen utrip in polepša delo ter počutje v salonih.  Z veseljem vam sporočamo, da smo v minulih mesecih za vas prenovili še en frizerski salon, na Dalmatinovi 11 (zraven pedikerskega salona), kamor se je preselila ekipa salona iz Miklošičeve 20.
Nova lokacija torej in ista ekipa, kot ste jo bili vajeni doslej.

Stranke ste vabljene na našo novo lokacijo, kjer vas že pričakujejo naše frizerske mojstrice: vodja salona Zvonka ter frizerke Lučka, Sonja in Štefka. V modernem ambientu vas bomo z veseljem razvajali, se z vami poveselili ter poskrbeli, da tudi na turoben dan iz salona odidete polni energije in z nasmeškom na obrazu. Poleg klasičnih frizerskih storitev, vas bomo še vedno lahko razvajali s kisikovo terapijo las in lasišča, vam nudili oblikovanje in barvanje obrvi ter barvanje trepalnic.

S prenovo salona smo menjali tudi lasno kozmetiko. Tako sedaj salon uporablja vrhunsko lasno kozmetiko La Biosthetique in vas razvaja z ritualom lepote.

Vljudno vabljeni!

IMG 2296 IMG 2293
IMG 2293 IMG 2286

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane