Nova linija za dolge lase

  Novosti & trendi, prodaja izdelkov

OD KORENIN DO KONIC: SIJOČI, ZAŠČITENI IN LEPO NEGOVANI LASJE ?

Skoraj vsi si želimo dolgih, zdravih in sijočih las, saj so naraven okras. Da bi ostali lepi od korenin do konic potrebujejo skrbno pozornost in natančno izbrano nego. To je pravi izziv, saj imajo vrhnji deli las, ki so še mladi, zelo drugačne potrebe kot srednji deli las in konice, ki so več let starejši. Tu pridejo prav prvorazredni negovalni izdelki linije Long Hair s posebnimi učinki.Vsaka od njihovih dragocenih sestavin, posebej poskrbi za potrebe dolgih las. Tako lasje ponovno pridobijo substanco, ki so je z leti izgubili, posledično pa vsak las po vsej svoji dolžini ostane sijoč, zdrav in naravno lep.

Dolgi, zdravi in sijoči lasje so naraven okras. Številne ženske in nekateri moški so ponosni na vsak centimeter svoje veličastne “grive” in nanjo gledajo kot na dragocen del svoje privlačnosti. Dejansko lasje določajo naš celotni videz, so naš najpomembnejši dodatek in najbolje izražajo našo osebnost. Lepo negovani dolgi lasje so simbol mladostne vitalnosti. Da bi ostali lepi od korenin do konic potrebujejo skrbno pozornost in natančno izbrano nego. To je pravi izziv, saj imajo vrhnji deli las, ki so še mladi, zelo drugačne potrebe kot srednji deli las in konice, ki so več let starejši.

Ker številna šamponiranja, krtačenja in česanja, mnogo ur sušenja s sušilnikom in ogromno zunanjih obremenitvenih dejavnikov, kot so veter, vremenski vplivi, ogrevan zrak in izpostavljenost soncu, pa tudi drgnjenje ob oblačila, poškodujejo najstarejši del las. Zaščitna povrhnjica se postopno obrabi, drobne lamele se odprejo, lasje postanejo grobi in globlje plasti so neusmiljeno izpostavljene vsem negativnim vplivom. ➡️ Rezultat: lasje se hitro zavozlajo, izgubijo sijaj, postanejo krhki in, v najslabšem primeru, se začnejo lomiti in razcepijo se konice. Tu pridejo prav prvorazredni negovalni izdelki linije Long Hair s posebnimi učinki.

Vsaka od njihovih dragocenih sestavin, ki so prilagojene naravni lasni strukturi, posebej poskrbi za potrebe dolgih las. Lasje ponovno pridobijo substanco, ki so je z leti izgubili.

Posledično vsak las po vsej svoji dolžini ostane sijoč, zdrav in naravno lep.

long 03.hair novicka SALON

LINIJA LONG HAIR profesionalne francoske kozmetike vsebuje:

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane