Skip to main content

Akademija

  B2B

Izobraževanja

V znanju je moč pravi star rek. V kolikor želite biti najboljši morate vlagati tudi v znanje in razvoj svojega kadra. Zato v Lassani za svoje stranke izpeljemo številna izobraževanja s področja koloristike, modenga striženja, spenjanja in britja/oblikovanja brade. V kolikor bi vas zanimalo več, nas kontaktirajte na elektronski naslov: prodaja@lassana.si.

Za prijavo za izobraževanje pokličite 01 434 33 30

Kreativni tim

Lassanin kreativni tim deluje že od leta 2007 in je doslej ustvaril že številne kolekcije modnih pričesk. V Lassana kreativnemu timu so priznani frizerji, ki spremljajo in ustvarjajo modne trende. Največ znanja o novostih s področja barvanja in striženja dobijo od naših dobaviteljev iz tujine, ki jih dopolnijo s svetovnimi trendi. Naš tim gre vsako leto tudi v London na dogodek Salon International, kjer si ogledajo modne trende za prihajajoče sezone.

London po Londonu

Vsako leto organiziramo enega večjih dogodkov za strokovno javnost, na kateri frizerjem iz cele Slovenije predstavimo tehnike striženja, barvanja in spenjanja na odru. Pred dogodkom izvedemo tudi brezplačne delavnice, na katerih vam prikažemo možnosti za povečanje prodaje v vaših salonih. Vsako leto nas obišče več novih frizerjev, z nami pa ostajajo tudi naše stranke, ki so z nami že vrsto let. Vsekakor to dejstvo pove največ.