Potniki

Zdravko

Zdravko

Zdravko je potnik, ki ga stranke opišejo kot poštenega, profesionalnega in nevsiljivega. Je tip prodajalca, katerega obisk je prijeten, saj nikoli ne boste imeli občutka, da bi vas silil v nakup oziroma bi vam vsiljeval produkte. Kot naš dolgoletni sodelavec je tekom kariere pridobil ogromno znanja, zaradi česar bo skupaj z vami poiskal pravo rešitev za vaše težave. Zaradi njegove energije in pristopa k prodaji je pridobil veliko strank, ki so njemu in Lassani zveste že desetletja.
Kako dolgo si že v prodaji kozmetike? Kozmetične produkte prodajam že celih 18 let.  Se pa kot da bi bilo včeraj spomnim svojega prvega obiska v salonu.
Po čem se razlikuješ od konkurence? Želim si, da bi me stranke prepoznale po korektni predstavitvi našega podjetja in široke izbire produktov, kjer res lahko najdemo vse rešitve. Pri obstoječih strankam pa se trudim, da bi jih konstantno obveščal o novih stvareh, o napredku in razvoju na področju kozmetike. Hkrati sem mož besede, zato dogovori z mano vedno držijo kot pribiti.
Se spomniš kakšne smešne prigode? Prigod je veliko, a meni zelo zabavni so obiski, ko se povsem po naključju pri isti stranki oglasi več konkurenčnih prodajnikov. Če smo včasih imeli v Sloveniji le nekaj blagovnih znamk in s tem posledično tudi malo potnikov, je danes poplava blagovnih znamk salonom prinesla veliko obremenitev z obiski potnikov.
Kaj je tvoj največji prodajni uspeh? V čast si štejem, da so nekatere stranke z nami že od mojih začetkov. In verjemite, da se je v 20-tih letih marsikaj spremenilo. A enostavno vedo, da smo zanesljivi, profesionalni in da produkte, ki jih ponujamo, uporabljamo tudi v naših salonih. 

Območje: Pomurska, Podravska, Koroška, Savinjska, Zasavska, Spodnje Posavska, del Dolenjske

Kontakt: zdravko.golob@lassana.si, 041 215 979

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane