Skip to main content


KERATINSKO PODALJŠEVANJE LAS 

Keratinsko podaljševanje las je trenutno najbolj zaželena oblika podaljševanja las. Keratinski lasni podaljški se ob pravilni vstavitvi namreč najlepše zlijejo z naravnimi lasmi. Občutek nošenja po nekaj dneh postane naraven, saj se podaljškov sploh ne občuti. Uporabljamo jih za zgostitev, podaljšanje las ali osvežitev pričeske s prameni. Hkrati velja, da je tehnika podaljševanja s keratinski podaljški daleč najbolj vzdržna.

Svoje lase nam je zaupala tudi Kaya Solo, ki je z rezultatom resnično zadovoljna. Prepustila se je rokam naše mojstrice podaljševanja las – Mihaeli, ki podaljševanje las opravlja v našem salonu na Tržaški cesti 37.

V videu si lahko ogledate celoten postopek, kako izgleda keratinsko podaljševanje las. Verjamemo, da vas bo končni rezultat pričeske NAVDUŠIL!

PODALJŠEVANJE LAS V LASSANI 

Pri nas si lahko podaljšate ali zgostite vašo pričesko z visoko kvalitetnimi Great Lengths podaljški, v  Lassani na Tržaški 37  in v Lassani na Derčevi 31.  Pred samo rezervacijo termina je potrebno opraviti BREZPLAČEN POSVET, kjer vam bo naša strokovnjakinja za podaljševanje las Mihaela, pomagala izbrati pravo dolžino ter barvo podaljškov.

Spodaj smo pripravili nekaj odgovorov na vprašanja, ki se vam lahko porodijo. V kolikor vas zanima še kaj ali pa želite opraviti rezervacijo, nam lahko pišete preko priloženega obrazca.

KAKO IZGLEDA POSTOPEK KERATINSKEGA PODALJŠEVANJA LAS?

Pred postopkom podaljševanja las vas najprej povabimo na BREZPLAČEN POSVET. Na posvetu vam frizerka pregleda lase in določi barvo ter število podaljškov, ki jih potrebujete. Nato skupaj določite termin, kdaj boste izvedle podaljševanj las – ponavadi je to približno 1 teden kasneje. 

Pri naslednjem obisku, frizerka prične z nanašanjem lasnih podaljškov. Podaljške/čopke vedno vstavljamo na oprane, čiste lase. Keratinski spoj, ki se nahaja na podaljšku, s toplotnim grelcem stopimo in ga pritrdimo na pramen las – približno 1 cm stran od lasišča. Ko se keratinski spoj na lasu ohladi, je čopek las uspešno pritrjen na vaše lase. Postopek ponovimo z vsemi čopki. Ker je keratinski spoj resnično majhen, so podaljški neopazni

KOLIKO ČASA SE IZVAJA STORITEV?

Za zgostitev las potrebujemo okvirno eno uro, za podaljševanje pa od 3 do 4 ure – čas trajanja postopka je v celoti odvisen od števila pramenov/čopkov, ki jih posamezna stranka potrebuje.

ALI SE MOJI LASJE UNIČUJEJO MED POSTOPKOM?

Great Lengths je razvil svojo, patentirano metodo podaljševanja las s keratinskimi vstavki. Keratin je sestavljen iz zmesi polimerov, ki imajo podobno strukturo in enake lastnosti kot naravni lasje. Ko so lasje mokri, se raztezajo; ko jih posušimo, pa se skrčijo nazaj v prvotno obliko. Keratin se obnaša enako kot naravni lasje, obenem pa zagotavlja nežno, vendar močno vezavo.  

Great Lengths keratin je izdelan tako, da je združljiv z vročino, vodo in sončno svetlobo. Pri postopku podaljševanja las, keratin preposto objame vsak pramen vaših las. Posledično ni mogoče, da bi se vaši lasje kakorkoli uničili. Tako lasje ostanejo lepi in zdravi med postopkom podaljševanja las, v času nošenja ter tudi po odstranitvi podaljškov. 

IZ ČESA SO NAREJENI LASNI PODALJŠKI Great Lengths?

Great Lengths uporablja 100 % naravne lase.  So izvrstne kvalitete, saj predhodno še nikoli niso bili izpostavljeni kemični obdelavi. Great Lengths uporablja le lase, katerih vsi sloji povrhnjice ležijo v isti smeri, od korena do konic. Podaljški se zaradi tega lepo prepletejo z vašimi lasmi, tako da izgleda končna pričeska popolnoma naravna

Ker so podaljški 100% iz naravnih las, jih lahko barvate, toplotno obdelujete (feniranje, likanje las …) in kvaliteta le teh, se ne bo uničila.

KAKŠNE BARVE IN DOLŽINE SO NA VOLJO?

Pri Great Lengths podaljških lahko izbirate med več kot 50 različnimi barvami podaljškov, različnih dolžin – vse od črne in rjave do blond ter rdečkasto-oranžnih odtenkov. Na voljo so kodrasti ali ravni podaljški različnih dolžin – od 20 do 60 cm.

KOLIKO ČASA DRŽIJO PODALJŠKI?

Ob redni negi vam bodo podaljški služili najmanj 6 mesecev. Ko vidite, da so podaljški razredčeni ali uničeni, se odločite za obisk salona, kjer vam jih odstranijo. Nato se lahko odločite za ponovno podaljševanje las.

KOLIKO PODALJŠKOV POTREBUJEM?

Za zgostitev las je včasih dovolj že 25 kosov. Če se odločite za podaljševanje las, pa je količina podaljškov odvisna od gostote in dolžine vaših las: več, kot jih imate, več pramenov je potrebno vstaviti. Poleg tega velja, da večja, kot je razlika v dolžini vaših las in dolžini želenih podaljškov, večje število podaljškov je potrebno. 

POŠLJI NAM SVOJE VPRAŠANJE

    PODALJŠEVANJE LAS

    ZGOSTITEV LAS