Skip to main content
Storitve

Ličenje

ličenje ljubljana

Profesionalni make up za vsako priložnost

V naših salonih izvajamo storitve dnevnega, svečanega in poročnega ličenja. Vsaka storitev se razlikuje, saj vsaka priložnost zahteva drugačen izgled. Pri svojem delu uporabljamo le najbolj kakovostne izdelke blagovne znamke MAC, ki zagotavljajo dolgotrajnost in popolnost vašega videza skozi cel dan ali večer.

Celostna priprava kože in individualni pristop

Pred vsakim ličenjem izvedemo večfazno pripravo kože, ki vključuje čiščenje, vlaženje in zaščito, da je vaša koža popolnoma pripravljena za nanos ličil. To nam omogoča, da ličenje prilagodimo tonu in potrebam vaše kože, kar zagotavlja najboljše rezultate.

Katere storitve nudimo?

  • DNEVNO LIČENJE
  • SVEČANO LIČENJE
  • POROČNO LIČENJE

DNEVNO LIČENJE

Primerno je za dnevno nošnjo, saj poudarja naravno lepoto z nežnimi, subtilnimi odtenki. Namenjeno je ustvarjanju svežega in urejenega videza, ki ni preveč izstopajoč. Uporabljamo lahki pudre, nežno senčenje obraza in naravne barve za ustnice.

SVEČANO LIČENJE

Gre za bolj opazen in intenziven videz, primerno za posebne priložnosti (večerne zabave, poroke, praznovanja). Vključuje poudarjanje oči z intenzivnimi senčili, eyelinerjem in močnejši konturing obraza. Po dogovoru je možno naročiti tudi umetne trepalnice.

POROČNO LIČENJE

Je posebej zasnovano, saj je poudari brezčasen in eleganten videz. Takšen make up zagotavlja, da bo nevesta izgledala brezhibno na fotografijah in skozi celoten dan. Uporabljamo dolgo obstojna ličila, ki prenesejo čustvene trenutke in trajajo ves dan.

ličenje za poroko

Iščete urejanje za poroko?

Ne glede na to, ali se pripravljate na poroko, posebno priložnost ali potrebujete profesionalni dnevni videz, naši izkušeni vizažisti poskrbijo, da boste izžarevali zaupanje in stil. 

V kolikor vas zanima cena za poročni make up in/ali urejanje poročne pričeske,
si lahko več preberete na spodnji povezavi.

Izberite si svojo vizažistko

Vizažistka center Ljubljana

Branka

Salon Čopova 2
Vizažistka center Ljubljane

Darja

Salon Slovenska 27
Vizažistka Ljubljana poročno ličenje

Breda

Salon Miklošičeva 40
Vizažistka Tržaška ličenje

Lucija

Salon Tržaška 37
Vizažistka Dunajska ličenje

Almira

Salon Dunajska 209