Skip to main content
O nas

Poslanstvo in vizija podjetja

Frizerstvo

Naša vizija

Naša vizija je postati vodilno podjetje na področju frizerstva in pedikure v Sloveniji. Z rednim strokovnim izobraževanjem ne želimo le hoditi v koraku s svetovnimi trendi, temveč jih tudi soustvarjati ter znanje prenašati na širšo frizersko stroko. Z vrhunsko strokovno ponudbo in profesionalnim odnosom želimo doseči največje zadovoljstvo naših strank. Želimo, da je vsak naš salon konkurenčen v svojem okolju, zato stremimo k temu, da je razmerje med ceno in kvaliteto storitve najboljše. 

Naše poslanstvo

Izrazimo vašo osebnost in združujemo kakovost s kreativnostjo.

Naši največji vrednoti sta tradicija in kakovost, saj smo na področju frizerstva in pedikure podjetje z dolgoletno tradicijo, široko mrežo salonov po Ljubljani in strokovno usposobljenimi delavci. Izredno pomembna vrednota pa je, tako nam, kot tudi našim strankam, kreativnost. V lastnem izobraževalnem centru se zato v sodelovanju s svetovno priznanimi strokovnjaki izpopolnjujemo in spremljamo modne trende, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke. Naš kreativni tim enkrat na leto predstavi lastno kolekcijo modnih pričesk.

Strokovno usposobljena ekipa Lassaninih frizerjev prisluhne želji vsake stranke in storitev prilagodi njenemu ali njegovemu življenjskemu stilu. Posledično smo zares veseli, ko vidimo nasmeh in samozavest stranke, ko zadovoljna zapusti naš salon.