Skip to main content
Storitve

Poročna frizura in ličenje

Poročna frizura

Katere storitve nudimo?

 • TESTNA POROČNA FRIZURA
 • TESTNI POROČNI MAKE UP
 • POROČNO UREJANJE NEVESTE (frizura in make up)*
 • POROČNO UREJANJE ŽENINA (frizura)*
 • SVEČANO UREJANJE DODATNE OSEBE (frizura in make up)*

*storitve se lahko izvaja v salonu ali na želeni lokaciji. 

Testno urejanje frizure in ličenje – da/ne?

Vsaka nevesta je edinstvena, zato se naše storitve poročne frizure in ličenja osredotočajo na individualne potrebe in želje. Skupaj z vami izberemo stil, ki najbolje poudari vašo obliko obraza in se ujema z vašo obleko ter celotnim stilom poroke. Testno urejanje priporočamo vsem nevestam, zaradi preprostega razloga: MIRNOST. Poročni dan je lahko sam po sebi zelo kaotičen in stresen. S testnim urejanjem si zagotovite tako vi, kot vaša frizerka/vizažistka, mirnost, saj točno veste, kaj pričakovati od ličenja in pričeske.

Testno urejanje frizure in ličenja – kdaj?

Testno urejanje pogosto opravimo 1 mesec pred poročnim dnem. Takrat lahko preizkusimo različne stile in se odločimo za tistega, ki vam najbolj ustreza. Tako kot pri frizuri, tudi pri ličenju svetujemo testno urejanje. Pogosto se zgodi, da bodoče neveste ne nosijo ličil v svojem vsakdanu in posledično so se testna ličenja izkazala kot odlična izbira.

Preizkusimo različne stile ličenja in se odločimo za tistega, ki vam najbolje ustreza. Testno poročno urejanje vam omogoča, da se na svoj poročni dan počutite samozavestno, brez nepotrebnih skrbi.

Mnenja zadovoljnih strank

Sara Tekavec

5
Na poročni dan smo se imele res super. Pozitivna energije Brede, Petre in Zale je definitivno pripomogla k sproščeni atmosferi. Punce obvladajo in me smo se vse počutile krasno! Moja frizura in make up sta zdržala celo noč! Sem bila res malo nervozna kako bo izpadlo, ampak je Breda opravila odlično! Se kar nisem mogla nagledati v ogledalu. 😀

Barbara Kološa

5
Imam same pohvale. Ko sem imela poskusno poročno urejanje v Lassani, me je urejala gospa Breda. Počutila sem se res dobro, Breda je bila prijazna in nasmejana. Na poročni lokaciji sta nas urejali Breda in Loti. Res same pohvale, obe sta zelo prijazni, nasmejani, prilagodljivi, komunikativni in dobrosrčni, res sta si vzeli čas za urejanje mene, moje sestre in mami. Če bi ponovno izbirala, bi izbrala Lassano.

Danijela Strle Likar

5
Moja izkušnja z urejanjem v Lasani je fantastična, tako z vidika komunikacije kot tudi testnega urejanja in urejanja na moj dan D! Pomembno mi je bilo, da sem imela skozi celoten proces občutek, da sem resnično v rokah strokovnjakov in da so skrbi po popolni poročni pričeski povsem odveč. Hvala Patriciji in Bredi za čudovito izkušnjo!

Nina Vošnjak

5
Za poroko me je urejala Zala, ki je bila že na testnem urejanju pripravljena na moje predloge in želje in mi je tudi zelo profesionalno svetovala. Rezultat sta bila prečudovita frizura in make-up na poročni dan. Zelo sem zadovoljna s storitvijo in jo že priporočam naprej. Najlepša hvala za vse!

Neža Jogan

5
Predporočno in poročno urejanje z Matejo v Lassani je bilo čudovita izkušnja. Izredno sem bila zadovoljna z rezultatom (: tudi komunikacija s Patricijo je bila super. Priporočam!

Pika Macuh

5
Breda in Almira sta opravili neverjetno delo s poročnim ličenjem in urejanjem frizure. Kljub plesu, solzam, objemom in vsemu dogajanju dneva sem izgledala enako, kot ko smo se poslovile. Nadvse navdušena nad prijaznostjo in upam, da se bom lahko še kdaj razvajala pri njima.

Kaja Berce

5
Make up in frizura sta bila čudovita. Vse pohvale puncama, ki sta urejale mene, sestro in mamo. Vse smo bile zelo zadovoljne! Hvala še enkrat!

Sara

5
Prijazno simpatično osebje, ki so naju lepo sprejeli in zelo lepo uredili. Fleksibilni, vse se je dalo zmeniti?.

Katja Penko

5
S celotno storitvijo sem bila zelo zadovoljna (poročno ličenje in frizura). Na poskusnem urejanju si je frizerka-vizažistka vzela čas, da sva določili smernice za končni make up in frizuro. Tako da je na poročni dan vse potekalo tekoče in brez kakršnekoli živčnosti. Make up in pričeska sta brez večjih popravkov zdržala skozi celotni dan in večer. Vsekakor priporočam.

Tina Koželj

5
Izjemnoooo, res ste se potrudili in sem presrečna z vami. Res je bila božanska izkušnja in počutila sem se kot princeska. Na poroki so me vsi pohvalili in rekli, da izgledam 10 let mlajša. Resnično hvala!

  Pošljite povpraševanje za vaše poročno urejanje

   Lassana Bridal Team

   Na poročni dan se mora nevesta počutiti kot kraljica, zato ji v Lassani z veseljem priskočimo na pomoč.  Zaradi vedno večjega povpraševanja po poročnih pričeskah in make up-ih, smo se v tej smeri specializirali in ustanovili Lassanin Bridal Team, ekipa ki za neveste poskrbi od glave do pet. Na enem mestu lahko bodoči nevesti uredimo manikuro, pedikuro, permanentno ali klasično lakiranje, poročni make up, nego obraza in pripravo kože na obstojnejši make up ter nenazadnje, poročno pričesko, ki se bo podala poročni obleki in njeni osebnosti. Za nevesto in ženina, poročne priče, družice in ostale družinske člane bomo poskrbeli v naših salonih ali na vaši poročni lokaciji.

   Breda L

   Breda

   FRIZERKA – VIZAŽISTKA
   Branka A

   Branka

   FRIZERKA – VIZAŽISTKA
   Breda L

   Lucija

   frizerka – Vizažistka
   Almira

   Almira

   VIZAŽISTKA
   Loti_J

   Zala

   FRIZERKA – VIZAŽISTKA
   Loti_J

   Melina

   FRIZERKA
   Tanja An

   Manca

   FRIZERKA
   Breda L

   Petra

   vizažistka
   Breda L

   Lara

   FRIZERKA
   Breda L

   Patricija

   koordinatorka