Skip to main content
Storitve

Endodermna terapija

Endodermna terapija

Endodermna terapija je namenjena učinkovitemu zmanjševanju celulita in izboljšanju tonusa kože. Endodermna terapija je neinvazivna metoda, ki temelji na uporabi vakumske tehnologije in masaže, s čimer se spodbuja limfni pretok, povečuje mikrocirkulacija in izboljšuje presnova v koži in podkožju. S tem dosežemo rezultat: koža brez celulita.

Izločanje toksinov
S terapijo se pospešuje izločanje toksinov iz telesa. To ne le izboljšuje videz kože, ampak tudi prispeva k splošnemu boljšemu počutju.

Brez bolečin in invazivnih postopkov
Endodermna terapija je ne invazivna in neboleča metoda, ki omogoča takojšnje vrnitev k vsakodnevnim aktivnostim.

Katere storitve nudimo?

  • ENDODERMNA MASAŽA

Endodermna terapija za telo brez celulita

Terapija z vakumom oz. endodermna terapija je odlična izbira za odpravljanje različnih nepravilnosti na koži, maščobnih oblog in, da dosežemo gladko kožo ter njeno čvrstost – brez celulita.

Delovanje enododermne terapije vpliva na boljšo strukturo kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Zato se jo uspešno uporablja v boju s celulitom, strijami in zastajanju limfne tekočine. Zaradi kombinacije z radiofrekvenčno terapijo je njena učinkovitost tako velika, da je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti ročno masiranje. Tretma se izvaja na stegnih (spredaj in zadaj), na predelu zadnjice, trebuha, rok in na obraza. 

Sprememba je vidna že po prvem tretmaju, učinki in trajnost rezultatov pa so še večji, če se boste poleg tretmajev gibali oz. dodali športno aktivnost, se bolj zdravo prehranjevali in poskrbeli za hidracijo telesa. Za vidne in trajne rezultate je potrebno več ponovitev tretmaja.  

Endodermna terapija za telo brez celulita

PAKET ENDODERMNE MASAŽE
9 +1 GRATIS

Za nakup paketa storitev se oglasite v salonu Lassana na Tržaški 37.

Rezerviraj svoj termin

Endodermno terapijo izvajajo v salonu na Tržaški 37 – 

Na storitev se lahko naročite s klicem v salon 01 256 73 88 ali preko spletnega naročanja. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so že dosegle telo brez celulita s pomočjo endodermne terapije.

Lassana tržaška 37 telo brez celulita