Skip to main content

POMLADITE OBRAZ Z MEZOTERAPIJO

Ali veste kaj je mikroigelna mezoterpija? Gre za neboleč postopek naravnega pomlajevanja. Kožo nahranimo z vitamini, minerali, kolagenom; seveda tudi s hialuronsko kislino in dodatnimi hormoni, ki spodbujajo regeneracijo kožnih celic.

Iglična mezoterapija

Kaj je Mezoterapija?

Gre za postopek pomlajevanja obraza, kjer s BioEvolution aparatom (mikroigle), v kožo vnašamo sestavine, ki blagodejno vplivajo na vašo kožo in se uspešno borijo proti gubicam! Gre za ”kotejl” vitaminov, mineralov, hialuronske kisline, hormonov in rastlinskih izvlečkov, ki kožo uspešno pomladijo. Poleg tega pa se mezoterapije poslužujejo tudi osebe s problematično, nečisto in aknasto kožo.

Postopek je neboleč, minimalno invaziven, učinki so vidni že po prvem tretmaju – napeta, navlažena, sijoča, pomlajena koža! Aparat BioEvolution je zelo natančen in priznan izdelek za tovrstno storitev.

Za koga je primerna?

  • Primerna je za moške in ženske vseh starosti, po večini se pa ga poslužujejo ženske med 30 in 60 letom, saj z mezoterapijo uspešno zaviramo znake zgodnjega staranja in utrujenosti. Zaradi nežnega pristopa mikroigel je ta tretma primeren tudi za občutljivo in problematično kožo ter predele, kot so obraz, vrat, dekolte, roke in lasna linija.

  • Z mezoterapijo pospešimo prekrvavitev in kožo ”napolnemo” s super kokteljom, ki ne spreminja obraznih potez tako, da bo vaš videz naraven in nespremenjen.

  • Tertmaje lahko izvajamo skozi celo leto. Porjavela polt ne vpliva na končni rezultat mezoterapije, zato lahko postopek lahko izvajamo tudi čez poletje.

  • V kožo vnašamo ‘‘koktejl” BioEvolution izdelkov, ki so posebaj razviti za mezoterapijo. 

Kaj pa rezultati?

VIDNO MANJ GUBIC

Že po prvem tretmaju boste opazili razliko! Gubice bodo manj izrazite, njhovo število se bo zmanjšalo.

SIJOČA KOŽA

Zaradi vitamonov, mineralov kolagena in hialuronske kisline bo vaša koža zasijala, kakor še nikoli!

NAHRANJENA KOŽA

Vse sestavine v omenjenem ”KOKTEJLU” so tako zasnovane, da kožo nahranijo in blagodejno vplivajo na prekrvavitev in spodbujajo obnavljanje celic.

POVEČANJE NAPETOSTI KOŽE

Koža bo nahranjena sijoča in definitivno tudi bolj napeta! Pospešena krvavitev pomga prenašati kisik po celicah, katere se tako hitreje obnavljajo in posledično bo koža bolj napeta.

IZBOLJŠANJE NEČISTE/AKNASTE KOŽE

Preverjeno pomaga tudi pri problematični koži! gre za popolnoma neinvaziven postopek, ki kakor že rečeno spodbuja obnovo celic, kar pa definitivno odlično vpliva na problematično, nečisto in aknasto kožo.

DOLGOROČNA NAVLAŽITEV SUHE KOŽE

Brez suhe kože še dolgo časa!

👈 REZULTATI!

Razlika in prvi rezultati so vidni zelo hitro. Izgled vaše kože bo takoj bistveno izboljšan, sijoč in svež.

Običajno je tretma mezoterapije potrebno večkrat ponoviti, da dosežemo želen in dober učinek. Število tretmajev določimo glede na stanje vaše kože. Navadno priporočamo med 5-6 tretmajev, se pa le te prilagodi vašim potrebam in željam.
V kolikor si želite kožo le NAVLAŽITI sta navadno potrebna le 2 tretmaja (v razmaku enega meseca). Če bi si želeli napeti” kožo, je potrebnih več terapij v razmaku 1-2 tedna.

POMLAJEVANJE KOŽE

pomlajena koža z mezoterpijo

NAVLAŽITEV in ČIŠČENJE KOŽE

mezoterapija Ljubljana

Za popolno in nahranjeno kožo vam, priporočamo uporabo kvalitetnih in preverjenih kozmetičnih izdelkov za domačo uporabo. Izberite izdelke v naši spletni trgovini, ki najbolje ustrezajo vam in vaši koži – TUKAJ

NAŠI NAJBOLJ PRODAJANI IZDELKI za nego kože. 👇

POŠLJI NAM SVOJE VPRAŠANJE