Skip to main content

LASERSKO ODSTRANJEVANJE
DLAK z diodnim laserjem

Na kozmetičnem delu salona Lassana na Slovenski 27, vam predstavljamo novo storitev – trajno odstranjevanje dlak z diodnim laserjem. Gre za najnovejšo tehnologijo, ki je izjemno učinkovita, hitra in neboleča. Za razliko od depilacije je lasersko odstranjevanje dlak učinkovitejše in dolgotrajnejše. Diodni laser deluje na vseh vrstah dlak (anke, debelejše, temne ali svetle) in odtenku kože (svetla ali temna).

lasersko odstranjevanje dlak cenik diodni laser

Kako poteka tretma in koliko jih potrebujem?

  • Tretmaji laserskega odstranjevanja dlak so izjemno hitri in učinkoviti. Čas tretmaja je odvisen od predela, ki ga tretiramo (manjši, srednji ali večji predel). Za manjši ali srednji predel navadno potrebujemo med 10 in 20 min, za večji pa med 20 in 30 min.
  • Trajnega odstranjevanja dlak se poslužujejo vsi, ki so naveličani britja, puljenja ali voskanja dlak, kot tudi tisti, ki imajo po britju ali depiliranju težave z vraščenimi dlakami in/ali izpuščaji.
   Moški se največkrat odločijo za odstranjevanje dlak na hrbtu, ramenih, prsih ali trebuhu, medtem ko se ženske odločajo, da lasersko odstranijo dlake na nogah, rokah, pazduhah, na bikini predelu ali kar po celem telesu.

  • Za manjše in srednje predele (brčice, pazduhe, bikini, ipd.) priporočamo približno 6 tretmajev. Za večje predele (noge, cele roke, hrbet ipd.) pa navadno potrebujete od 8 do 12 tretmajev, da so vse dlake zares odstranjene.

  • Po zadnjem tretmaju so vse dlake odstranjene. Za vzdrževanje oz. preprečevanje ponovne rasti dlak, priporočamo 1 tretma letno – ko opazite, da se dlačice ponovno pojavijo. (najmanj 6 mesecev od preteklega tretmaja).

  Lasersko odstranjevanje dlak
  PREDELI in CENIK

  MANJŠI PREDEL

  pod popkom / brčice / brada / nos

  SREDNJI PREDEL

  pazduhe / bikini / spodnje ali zgornji del rok / rame / obraz / prsa

  VEČJI PREDEL

  zgornji ali spodnji predel nog / cele roke / brazil / zadnjica / trebuh / hrbet


  Cena enega tretmaja je odvisna od izbranega predela, kjer želite lasersko odstraniti dlake. CENIK si lahko pogledate na spodnjem gumbu. 👇

  PAKETI

  LASERSKEGA ODSTRANJEVANJA DLAK

  Ker je za trajno odstranitev dlak potrebnih več tretmajev smo za vas pripravili akcijske pakete. Kupite jih lahko ob obisku salona na Slovenski 27.

  • 5 + 1 GRATIS – če kupite 5 tretmajev, vam šestega podrimo.
  • 8 + 2 GRATIS – če kupite 8 tretmajev, vam 2 podarimo.
  • 3 PREDELI 10 TRETMAJEV – predeli po izbiri
  • CELO TELO (ali 3 + predeli) 10 TRETMAJEV – predeli po izbiri