Skip to main content
modni trendi frizure 2019

Modne pričeske, ki so letošnji HIT

  barva las, modni trendi, Novosti & trendi, styling

Trendi pomlad/poletje 2019

V današnjem digitalnem svetu potrošniki vedno bolj hrepenijo po čustvenih izkušnjah. Hkrati se lepotni in modni trendi predstavljajo v različnih nišah in prikazujejo nove načine izražanja. Letos praznujemo raznolikost, individualnost, gibanje, čustva in samoizražanje. Zavestna izkušnja se vrti okoli osebnega stila – lastnega izraza – popolnoma nepopolnega – razkritja svojega pravega jaza, da se izrazi!

Verjamemo, da se lepota začne s trenutkom,
ko se odločite biti to kar ste.

 

Bodite edinstveni. Bodite pisani. Iztopajte. Zablestite!

Za to kolekcijo smo ustvarili štiri različne barvne podobe, ki govorijo za vsak posamezni karakter. Vsak modni videz ima odlično prepletanje striženja, barve in stila ter navdihuje z individualnimi, sodobnimi tehnikami barvanja. Barve tako postanejo bolj rafinirane in prefinjene, vendar ne izgubijo karizme in sijaja: blondinke, rdečelase, pastelne in brunetske tako izgledajo prefinjene, sijoče in lahkotne hkrati. Barvna paleta te sezone navdihuje z modnimi spomladansko-poletnimi barvnimi zgodbami, kot so: Sunset Melt, Desert Blondes, Popular Pinks in Blushed Cream Soda.

Color Look Frida   – Muted Pink Blend

Večni trend: Pink barva je in vedna ostaja priljubljena. Videz z navdihom iz devetdesetih je neločljivo prepleten v striženju in barvi. Prefinjenost rožnatih tonov in inovativna tehnika določata karakter in barvni izraz. Prefinjeni roza odtenki se pojavljajo s stilom in teksturo. Sweet Punk!

 

Color Look Julia   – Mahogany Sunset Melt

Mladosten barvni videz poln značaja in igrivega kontrasta.
Multi-dimenzije so ključnega pomena: modni sončni prameni na bogatem mahagoniju. Za ta barvni videz je vrhnji del poudarjen in toniran z odtenki, ki so jih navdihnili sončni zahod, in tehnika melting. Prefinjeni barvni učinki se glede na teksturo opazijo v izražanju in intenzivnosti. Edgy Urban!

 

Color Look Isabel   – Desert Blonde Nontouring

Contouring postane nontouring. Ta barvni videz se osredotoča na naravne in laskave nude barvne odtenke. Poletni peščeni blond odtenki se popolnoma ujemajo z barvo kože in delujejo kot lepotni filter. Lepotni poudarki se uporabljajo okoli sprednje contoure, s pomočjo nontouring tehnike in so poudarjeni z bleščečim nude-bež glossom.   Beauty Glow!

 

Color Look Hannah   –Blushed Cream Soda

Predstavlja letošnji poletni barvni videz! Modna barvna igra ponuja brezhibno mešane rožnate, jantarne in bakrene odtenke. Sijajni “cream soda” poudarki so nanešeni z natančno tehniko in v kombinaciji z amber-beige glossom. Za popolen Summer Blush!  

Preizkusite, katera modna pričeska bi najbolj pristajala vam in se NAROČITE ZDAJ!