Skip to main content
Frizerski salon Minicity Ljubljana
Otroški frizer Ljubljana
Otroci pri frizerju
Logo Lassana
MiniCity (BTC)

Nov frizerski salon

Z veseljem naznanjamo odprtje naše NOVE FRIZERSKE HIŠE v srcu Ljubljane, natančneje v Minicityju v BTC, hala A. 

MiniCity Ljubljana BTC
MiniCity Lokacija

Naša nova frizerska hiša ni običajen salon, temveč pravi raj za otroke! Vabimo vas, da z malčki vstopite v čarobni svet našega mini salona, kjer lahko skupaj preizkusite svoje frizerske spretnosti, ustvarjate čudovite kitke, barvate lase in še veliko več.

Veseli in ponosni smo na čudovito sodelovanje, ki smo ga ustvarili z Minicityjem ter tako omogočili malčkom, da spoznajo frizerski svet.  Slavnostna otvoritev otroškega frizerskega salona LASSANA se je zgodila v soboto, 2.3.2024. Salon je opremljen z dvema frizerskima stoloma, ogledali, sušilci las, špangicami, elastikami, krtačami in številnimi drugimi pripomočki. Otrokom nudi brezmejno zabavo!

Preveri, kaj se lahko otroci vse naučijo.

Poleg igre malčki istočasno pridobivajo veliko znanja: animatorji bodo poskrbeli, da otroci spoznajo poklic frizerja, kakšne vrste ženskih in moških frizur poznamo in še veliko drugih poučnih vsebin.  V otroškem salonu LASSANA otrokom zagotovo ne bo dolgčas, saj so na voljo tudi navodila za ustvarjanje različnih pričesk, ki bodo spodbudila njihove spretnosti in ustvarjalnost.

Otvoritev frizerskega salona MiniCity
Otroški frizer
Frizerski salon za otroke
Barvanje las otroci
Frizerski salon za otroke
Otvoritev frizerskega salona
Otvoritev frizerskega salona Lassana MiniCity
 Lassana MiniCity
 Lassana MiniCity
Otvoritev frizerskega salona
Otroški frizerski salon MiniCity
Otroški frizerski salon MiniCity
Otroški frizerski salon MiniCity
Otvoritev Frizerske hiše v MiniCity
Frizerski salon Ljubljana

    Vabimo vse družine, da skupaj z otroci doživite edinstveno doživetje v našem frizerskem kotičku, ki združuje zabavo, kreativnost in modo. Veselimo se vašega obiska!