Skip to main content

Poročne frizure za vsako nevesto

  poročna frizura, poročni make up, poročno ličenje, poročno urejanje, poroka, svečana frizura

Pri izbiri poročne frizure moramo biti v prvi vrsti pozorni na poročno obleko, stil poroke in nenazadnje na nevestine lase in izbiro pričeske, ki ji bo stala na mestu cel dan. Zlasti pri kodrih je smiselno včasih obiskati frizerja že prej in narediti poskusno poročno frizuro. Tudi glede same barve las in vstavljanja morebitnih podaljškov je priporočljivo to storiti vsaj teden dni prej.

Čeprav je letošnja poročna sezona malce okrnjena zaradi epidemije, pa smo za vas zbrali nekaj svežih trendov, ki bodo v glavnini veljali tudi prihodnje leto.

Hollywoodski kodri 

Kodri vseh vrst so ena izmed najbolj pogostih poročnih pričesk. Naj gre za valovite t.i. hollywoodske kodre ali tiste manjše kodrčke, ki ustvarjajo volumen in romantičen poročni videz.

 1  2  3

Modni obroči in poročni dodatki za lase 

Uporaba modnih dodatkov vseh vrst pričesko popestri, ji doda glamur in jo naredi še bolj svečano. Najbolj zaželeni dodatki pa so letos obroči s perlami, od tistih tanjših, ki se uporabljajo tudi po dva naenkrat, do tistih debelejših (širina obroča tudi do 3 cm).

 4  5  6  7

Cvetlice v laseh 

V zadnjih letih se spet veliko pojavljajo naravne cvetlice, sploh pri boho stilu porok. Cvetlice so ponavadi sezonske, veliko je zelenja ali pa večne vrtnice pastelnih barv. Glede na stil porole in obleke, so modni tudi venčki iz cvetja. V primeru zimskih porok je na tržišču velika izbira kvalitetnega umetnega cvetja, ki se ga ponavadi vplete v kite ali spete pričeske.

 8  9  10  11

Kitka v obliki krone 

Najbolj moderne so ta hip kitke, ki se pletejo v obliki krone ali pa kita, ki se plete ob glavi na eni strani in se zaključi kot kita na stran ali kot spet čop z rahlo valoviti lasmi. Modna pa so še vedno tudi različna pletenja ene kite na stran.

 12  13  14

Foto: Ana Gregorič
Make up & frizura: Bridal Team Lassana
Modni lasni dodatki: Poročni kotiček