Skip to main content

TOP poletne trendi pričeske 2021

Poletje se vztrajno približuje in sončni žarki nas bodo kmalu privabili na plano. Glede na to, da smo zimo preživeli večinoma v domačem okolju, je čas da si v spomladansko – poletnih dneh privoščimo nekaj novega, morda drznega, vsekakor pa nekaj kar nas bo razveselilo in nam ogrelo dušo.

Pravijo, da če si želiš spremembe, začni najprej pri svoji frizuri.

Ta nam da zagon in energijo, da lahko premikamo tudi gore. Temu reku se pridružuje tudi radijska voditeljica Taya Damjan, ki je ravno v teh dneh popolnoma spremenila svojo pričesko v letos najbolj modno rožnato barvo.

Katere barve frizur so torej tiste, ki bodo zaznamovale letošnje poletje? Med barvnimi tehnikami bodo prevladovale še vedno balayage in hombre, barvno paleto pa dopolnjujejo naravni odtenki, pepelnato blond toni in vsi odtenki rožnate barve.

1. Rožnata v vseh odtenkih

Za tiste bolj drzne je roza zagotovo »must have« tega poletja. Če imate slučajno pomisleke za trajno spremembo, si lahko omislite preliv, ki se po nekaj pranjih počasi spere. Tako boste lahko hitro preverili, če vam roza barva ustreza.

Patricija
Branka
pink hair

2. Večni paž, dolg ali kratek

Odlična izbira za rahlo spremembo je večni paž. Po resasto postriženem pažu se v modo vrača paž z ostrim rezom in ravno linijo. Tokrat bo priljubljen v dolžini do čeljusti, seveda pa bodo svoje mesto med najpriljubljenejšimi frizurami imele tudi ostale različice paža. Paž lahko prilagodite za vsako obliko obraza – če želite več volumna ob straneh (za podolgovateoblike obraza), izberite dolžino do čeljusti, če želite podaljšati obraz (za okrogle oblike obraza), pa naj bo paž malce daljši.

Untitled 4
144575772 3861341497259681 6038339435124489068 n
olivera

3. Mikro pramenčki po celi glavi

Svetlejše barve so vsako leto s prihodom poletja v porastu. Letos še posebej v naravnih odtenkih, saj je pričeska lažja za vzdrževanje, pa tudi narastek je viden pozneje…. saj veste, v današnjih časih je tudi obisk frizerskega salona postal že nepredvidljiv zaradi nenehnih spreminjanj ukrepov.

Untitled
Untitled 2
Untitled 3

4. Balayage tehnika

Za tiste bolj drzne je roza zagotovo »must have« tega poletja. Če imate slučajno pomisleke za trajno spremembo, si lahko omislite preliv, ki se po nekaj pranjih počasi spere. Tako boste lahko hitro preverili, če vam roza barva ustreza.

ljubica1
ljubica2
ljubica3