Kako smo praznovali
70. OBLETNICO Lassane

Lassana je v soboto, 21. 10. 2023, praznovala svojo 70. obletnico delovanja. Od skromne česalnice in enega pedikerskega salona v centru Ljubljane, smo se razvili v verigo petnajstih salonov lociranih po celotni Ljubljani. Naša ponudba se je skozi leta razširila glede na vaše potrebe in sedaj delujemo še na področju kozmetike.

Naše zaposlene smo razveselili s sladkim presenečenjem.

V sodelovanju s prvo žensko zmagovalko Masterchefa – Saro Rutar. Pripravila je 15 tort in prav vsako je osebno dostavila v vse naše salone. Torte so nas izredno okusne in vsi smo si z veseljem privoščili kos, to je le ena malenkost v zahvalo za naše zaposlene in za njihovo predanost in trud.

Seveda smo želeli biti super praznični, zato smo kontaktirali Party Shop, kjer so nam pripravili čudovite kreacije, ki so krasile naše salone.

DOBRODELNOST:

Naše praznovanje smo dobrodelno obarvali – odločili smo se, da celoten zaslužek tega dne namenimo dobrodelni ustanovi, ki bo pomagala prizadetim v letošnjih poplavah.

Zbrana sredstva so dokaz, da skupaj lahko dosežemo izjemne rezultate.

Z največjim ponosom sporočamo, da smo skupaj zbrali neverjetnih:

10.171,50 € 🎉

Denar smo donirali preko programa VERIGA DOBRIH LJUDI – Zveza prijateljev mladine Moste-Polje.

Še enkrat se zahvaljujemo vsem našim zaposlenim, našim strankam, še posebej tistim, ki nam že vrsto let zaupajo in Ljubljani, ki nam omogoča naše delovanje.

Praznovanje 70. obletnice pa še ni končano! Trenutno poteka nagradno glasovanje, kjer lahko stranke glasujete za vašo najljubšo/najljubšega frizerko/frizerja in/ali pedikerko v Lassani. Zmagovalca bosta nagrajena z vikend paketom za dve osebi v RIMSKIH TERMAH.

Glasujete lahko TUKAJ.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane