Skip to main content
radiofrekvenca

Oblikovanje telesa z radiofrekvenčno terapijo

  Nasveti, oblikovanje telesa

Vse več je zahtev po pomladitvi in preoblikovanju kože obraza in telesa. Čeprav se invazivne in boleče tehnike še uporabljajo, lahko danes estetski tretmaji uporabljajo mnogo virov za izboljšanje kakovosti kože z metodami, ki so učinkovite in odločilne, ne da bi povzročale površinske poškodbe. Raste povpraševanje po neinvazivnih posegih, ki morajo minimizirati bolečino, stranske učinke, neprijetnosti, pooperacijsko fazo in omogočiti človeku, da se brez zapletov vrne v normalno vsakodnevno življenje.

Čvrsta koža ni samoumevna!

S staranjem in zaradi škodljivih dejavnikov (kajenje, stres, nezdrava prehrana, okoljski faktorji) koža z vsakim dnem izgublja svojo čvrstost in tonus. A nikar ne obupajmo. Obstaja veliko načinov, da koži povrnemo čvrstost. Ena od njih je radiofrekvenčna terapija, ki jo v naših salonih izvajamo z napravo Dermal Shape vrhunske blagovne znamke Dermal Institute.

Kako deluje radio frekvenca?

To je visoko inovativna tehnologija, ki se uporablja v tretmajih proti staranju kože in v tretmajih, namenjenih povešeni koži, ter temelji na stari metodi, ki se je uporabljala za zdravljenje bradavic in kapilar s koagulacijo. Mehanizem delovanja temelji na zelo specifični fizikalni zakonitosti: DIATERMIJ (iz grških besed za “toplo” in “globoko”), po kateri energija, ki jo zagotovi naprava, lahko sproži prenos toplote v koži (ENDOGENA TOPLOTA), ki jo zato vsrka tkivo. Zaradi globokega gretja je mogoče doseči postopno razporeditev temperature, njene učinke pa usmeriti v globino več centimetrov – globino, ki je z zunanjimi sredstvi ni mogoče doseči.
S segrevanjem globokih plasti kože spodbudimo proizvodnjo kolagena in izboljšamo cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Posledično pospešimo metabolizem, kar omogoča regeneracijo celic. Zmanjša se tudi videz pomarančne kože.  Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Za anti-age nego se radiofrekvenčna terapija izvaja na področju obraza, vratu in dekolteja. Za učvrstitveno nego pa se terapija izvaja na področju celotnih nog, trebuha, prsih in rok.

Maksimalni učinek

Za maksimalni učinek je dobro, da opravimo okoli 10 tretmajev, se gibljemo in zdravo jemo ter seveda uživamo zadostno količino vode. Seveda pa jo lahko kombiniramo tudi s kisikovo terapijo in uporabo ultrazvočne kavitacije, s katero odstranjujemo celulit in maščobne obloge.