Skip to main content

Urejeni nohti vedno in povsod

  gelish, permanentno lakiranje nohtov, podaljševanje nohtov

Urejeni nohti so v današnjem času vse bolj popularni in so postali pravi modni krik med pripadnicami nežnejšega spola. Skoraj vsaka ženska si želi imeti urejene in lepe nohte, saj dajejo rokam videz izredne urejenosti. Izdelava nohtov in manikura je v današnjem času vse bolj popularna. Bodisi ali gre za podaljševanje nohtov z gelom, za permanentno lakiranje ali zgolj navadno lakiranje nohtov, v našem salonu pa vam je na voljo tudi medicinska oz. profesionalna manikura.

Pri vseh tehnikah imate na voljo zelo veliko količino različnih barvnih odtenkov, zato boste lahko izbrali odtenek, ki je čisto po vašem okusu in razpoloženju!

Podaljševanje nohtov z gelom ali konicami

Podaljševanje nohtov z gelom ali konicami je način urejanja nohtov, ki je izredno hvaležen. Gelirani nohti so namreč trajni nohti. Izdelava geliranih nohtov pomeni, da noht s posebnim postopkom izdelamo na nohtno ploščo; torej jih ne lepimo, kot je to značilno za začasne nohte. V Lassani trajne nohte oblikujemo s pomočjo gela, ki ga utrdimo z UV žarki. Podaljševanje nohtov z gelom je priporočljivo, ker so takšni nohti prilagojeni anatomiji in fiziologiji naravnega nohta in so tudi zelo elastični.

Nohti so zato trdni in dajejo rokam videz izredne urejenosti. Izdelava takšnih nohtov je še posebej primerna za tiste, katerim nohti ne rastejo pravilno. Je pa izdelava geliranih nohtov tudi odlična rešitev za tiste, ki bi se želeli odvaditi grizenja nohtov. Če se boste pri nas odločili za izdelavo nohtov, boste prihranili ogromno časa, saj vam vaših nohtov ne bo več potrebno pogosto urejati. Kljub temu pa bodo vaši gelirani nohti vedo prelepi in sijoči.

Za podaljševanje nohtov z gelom se odloča vse več naših strank, saj so materiali, iz katerih so gelirani nohti, brez vonja in ne izhlapevajo. Nohti pa ostanejo lepi, trdni in obarvani v željenem odtenku tudi do nekaj tednov.

Permanentno lakiranje nohtov

Permanentno lakiranje nohtov je ena od najodličnejših rešitev za zaposlene ženske, saj je postopek hiter, lak pa je zelo dolgo obstojen. Permanentno lakiranje nohtov tako imenovano gelish lakiranje omogoči, da so vaše roke sijoče in elegantne. S pomočjo permanentnega lakiranja nohtov se bodo vaše roke nemudoma prelevile v elegantne in zapeljive. Trajno lakiranje nohtov bo omogočilo, da bodo vaši nohti sijajni vsaj dva tedna ali več. Po trajnem lakiranju nohtov vam ne bo potrebno skrbeti, da bi se lak poškodoval, če boste v roke prijele ključe ali kakšen drug robusten predmet, saj je tehnologija permanentnega lakiranja nohtov takšna, da učinkovito kljubuje vsakdanjim tveganjem za poškodbo laka.

Permanentno lakiranje nohtov prav tako poteka s pomočjo gel tehnologije, vendar na drugačen način kot pri geliranju nohtov. Pri tej tehniki se na vaš obstoječi noht nanese najprej negovalni pod-lak, nato dva sloja barvnega odtenka permanentnega laka, nato pa še nad-lak za še boljšo utrditev. Lak se posuši oziroma utrdi pod UV žarki pod za-to namenjnih lučkah. Prednost te tehnologije je izredna odpornost in obstojnost tovrstnega lakiranja, prav tako je permanento lakiranje nekoliko cenjše kot geliranje nohtov.

 

V salonih Lassana bomo poskrbeli, da boste popolnoma zadovoljni s svojimi nohti, ne glede za kakšno izvedbo gre.