britje moski WEB

Ugodne brivske storitve v Ljubljani

  brivstvo, Lassana Lifestyle

Brivca v Ljubljani ni težko najti, saj je skrb za urejenost brade in brkov prispevala k obuditvi te čudovite, a starodavne obrti. Nekoč so moške brivce obiskovali le premožnejši gospodje, kasneje pa so se gospodje pričeli urejati kar sami – pred ogledalom, zato je ta obrt počasi zamrla. A v Ljubljani so se odločili, da jo ponovno obudijo.

Vse večje število predstavnikov moškega spola se odloča za nošnjo takšnih in drugačnih oblik brade, kar od posameznika zahteva precej dela in ogromno časa, preživetega pred ogledalom. Seveda se »urejanje brade« sliši izjemno preprosto, pa vendar lahko, podobno kot pri izbiri frizure, popolnoma zgrešimo, če pri tem ne upoštevamo tudi oblike obraza. Brivci v Ljubljani vedo, kaj počnejo. Sledijo modnim smernicam in se trudijo obuditi zanimivo obrt, poleg tega pa imajo zmeraj polne roke dela. Poklic je sicer izumrl v zadnjih nekaj desetletjih, zato je lepo videti, da ima danes ta poklic ponovno odprta vsa vrata. Odlične moške brivce je mogoče najti tudi drugod po Sloveniji, zlasti v večjih mestih. Ker je cenik storitev ugoden in strankam dostopen, se te pri oblikovanju brade v skladu s trendi zelo rade prepustijo rokam strokovnjaka. Za trenutek si predstavljajmo možatega moškega z gosto brado in temu primerno pričesko, modni trendi nekoč se namreč vračajo v malce posodobljeni različici. Če si želite postati prav takšen uglajen gospod, ki sledi modnim trendom, obiščite Lassana salone, kjer vam ponujajo odlične brivske storitve v Ljubljani in si po ugodnem ceniku uredite brado.

britje moski WEB

Brivec v Ljubljani nekoč in danes
Brivci so bili nekoč zelo spoštovani ljudje. Tudi v Ljubljani se je v brivnicah vedno dogajalo kaj zanimivega. Kot danes pri frizerju, smo nekoč v brivnicah izvedeli marsikaj. Šlo je za nekakšne družabne prostore, v katerih se je zelo rado govorilo o politiki in o športu, zato so gospodje zelo radi zahajali tja. Nič drugače ni danes pri brivcih v Ljubljani in drugod po Sloveniji. Mojstri urejanja brad ob izkazovanju svojih spretnosti zelo radi pokramljajo s svojimi strankami in če k temu pripišemo še ugoden cenik, hitro ugotovimo, da gre za zelo kvalitetno preživet čas. Za urejeno brado je danes potrebno storiti malce več, kot nekoč. Dober brivec v Ljubljani svoji stranki svetuje o primerni obliki brade glede na obliko obraza, je precizen, natančen in ve, kaj dela. Ljubljanski brivci se zelo pogosto srečujejo s vprašanjem, kako pomiriti razdraženo kožo, saj je danes veliko več alergij in preobčutljivosti, kot jih je bilo nekoč. Koža mora biti mehka, nerazdražena in lepa, zato je najbolje v domačem okolju električne brivnike zamenjati za britvico, peno in čopič, podobno kot nekoč. Žal danes britju posvečamo premalo časa, saj se nam nenehno mudi in želimo stvari opraviti čim prej – napaka. Vsak dober brivec v Ljubljani ve, da storitev zahteva svoj čas, pomembna pa je zlasti dobra predpriprava. Ker je zjutraj koža najbolj prožna, se k mojstru za urejanje brade odpravite v čim bolj zgodnjih urah! Zaradi ugodnega cenika storitev je urejanje brade bolje prepustiti mojstru, kot vzeti v roke električni brivnik. Če pa se kljub temu britja lotimo sami, pazimo, da brijemo v smeri rasti dlak, pri čemer naj bo koža dovolj napeta. Vsak brivec v Ljubljani vam bo z veseljem svetoval o pravilnem načinu urejanja brade.

Odličen tretma za prave gospode
Kot se ženske rade razvajajo, tudi moški radi uživajo ob dobri glasbi, odlični družbi in prijetnem kramljanju in prav tako kot ženskam, je tudi moškim zelo pomemben cenik storitev. Brivci v Ljubljani v Lassani se v vsakem trenutku potrudijo, da se njihove stranke dobro počutijo in da iz brivnice odidejo nadvse zadovoljne, ker vedo, da je bil čas, ki so ga preživele tam, kvaliteten. Pri odločanju za določeno obliko brade je potrebno upoštevati obliko obraza, pozabiti pa ne smemo niti na brke. Moški, vzemite si čas in se vrnite v davna leta.

moskiWEB

Koliko časa potrebuje brivec v Ljubljani, da uredi brado?
Kot smo omenili, je še posebej pomembna priprava na britje. Brivci v Ljubljani, kot tudi drugod po Sloveniji in svetu, za eno stranko potrebujejo približno pol ure za urejanje brade oziroma pol ure do 45 minut za britje. Kljub temu, da gre za dokaj drago in cenjeno storitev, so cene dostopne strankam, ki jim zato ni potrebno poseči pregloboko v denarnico. Med samim postopkom se med brivcem in stranko splete posebna vez, za katero je potrebna visoka mera zaupanja. Kdor je prepričan, da brada od nas ne zahteva veliko časa za urejanje, se moti. V resnici je prav nasprotno – zahteva toliko časa, kot ga zahtevajo urejeni lasje. Prepustite se prijetni atmosferi v ambientu, ki vas bo odnesel nekaj let v preteklost. Da bo vaša brada videti popolna, obiščite izkušeno in mirno roko odličnih brivcev v Lassani, ki vam nudi vrhunsko storitev po ugodnih cenah.

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane