Skip to main content

Večerna nega kože z La Biosthetique izdelki

  La Biosthetique, Lassana svetuje, nega obraza, Novosti & trendi, skrb za kožo, večerna nega obraza

Doma verjetno redkokatera od nas veliko uporablja ličila. Najverjetneje samo maskaro, pudra se nam že ne ljubi nanašati, sploh če smo cel dan doma. Po vsej logiki, bi morala biti naša koža spočita, sijoča in bi morala zadihati glede na to, da ne nanašamo številnih slojev pudra, senčil itd. Pa vendar niso le in zgolj samo ličila tista, ki kožo utrudijo, ji povzročajo mozoljčke ali celo akne ter ustvarijo nečistoče na obrazu. Čiščenje in nega kože sta dve stvari, zaradi katerih nam bo naša koža najbolj hvaležna. Sploh večerna rutina je za kožo, ki se ponoči obnavlja in počiva, najbolj pomembna. Naj vam ne bo škoda časa, ki ga posvetite vaši koži. Rezultati bodo vidni že po nekaj zaporednih domačih tretmajih. V spodnjem videu smo za vas pripravili kratek tutorial z linijo La Biosthetique, ki je primeren za normalno – mastno kožo.

 

NEGA OBRAZA Z LA BIOSTHETIQUE IZDELKI

V videu smo uporabili spodnje izdelke, ki so vam na voljo v naši spletni trgovini. Do 30.4. 2020 lahko izdelke kupite z – 20% popusta, če uporabite kodo SKUPAJ20. 

 

 • CLAIR DE TEINT CLARIFANTČistilni gel za mastno, nečisto kožo.
  Gel intenzivno čisti mastno in nečisto kožo, a je pri tem ne izsuši.
 • VISALIX CLARIFANTLosjon za mastno, nečisto kožo.
  Visalix Purifiant je antibakterijski losjon za obraz za mastno kožo z razširjenimi porami. Kombinacija eteričnih olj kožo osveži in očisti.
 • MASQUE PEELING – Nežen piling.
  Nežna čistilna piling obrazna maska je primerna za vse tipe kože, tudi za zelo občutljivo kožo. S konicami prstov s krožnimi gibi masko nanesemo na očiščen obraz in masiramo 1-2 minuti. Masko odstranimo s kozmetičnimi blazinicami in toplo vodo.
 • MENULPHIA JEUNESSE  – Negovalna krema za normalno ali rahlo suho kožo.
  Regenerativna obrazna krema za dnevno in nočno uporabo. Regulira ravnotežje kože od normalne do rahlo suhe kože. S kožo poveže lipide in amino kisline, katere izboljšajo vitalno strukturo kože in aktivira mladostno elastičnost in energijo. Koncentrat sezamovega olja naredi kožo mehko in voljno. 
 • CONCENTRE HYALURONIQUE  – Koncentriran celičnoaktiven vlažilni losijon.
  Ščiti pred izgubo vlage. Vlaži tudi v globlje plasti kože veže vlago in stimulira proces obnavljanja ter vlaži z učinkom sproščanja kože.