Pomladite svoj izgled z mezoterapijo

  Lifestyle, mezoterapija, nega obraza, Novosti & trendi, pomlajevanje

Mezoterapija se je že pred časom izkazala kot zelo uspešna nekirurška metoda pomlajevanja. Poleg številnih uporabnic ženskega spola, pa je postala priljubljena tudi pri moških. Uporaba vsakodnevnih krem, tonikov in drugih kozmetičnih preparatov je seveda nujna za našo nego kože, vendar pa nekatere sestavine, ki jih vsebuje vaša krema ne prodrejo dovolj globoko v kožo, da bi učinkovale kot bi si vi želeli. S kremo navlažimo le zgornjo plast kože, pri mezoterapiji pa preparat z zdravilnimi učinkovinami (hialuronsko kislino, vitamini, aminokislinami in antioksidanti) vbrizgamo pod povrhnjico. S to terapijo kožo nahranimo od znotraj in ji omogočimo daljšo navlaženost, kot jo dosežemo s kremami. Molekule hialuronske kisline, ki je ena izmed najbolj zaželenih sestavin pri uporabnicah krem, so namreč prevelike, da bi lahko prodrle do srednjega sloja kože.  Gre za enostaven, varen in razmeroma neboleč, naraven in izredno učinkovit postopek. Z njim zagotovimo, da koža vsrka vsa hranila, ki jih potrebuje. 

Mezoterapija 01

Za razliko od bolj invazivnih metod (na primer vbrizgavanje botoksa in hialuronske kisline), gre pri mezoterapiji za bogatenje kože s hranili, ki jih potrebuje. 

Rezultati mezoterapije so sledeči:

  • spočit izgled kože, 
  • zmanjšanje gub in ohlapnosti kože,
  • izboljša gladkost in elastičnost kože, 
  • koža po postopku izgleda bolj napeta, spočita in sijoča,
  • koža se regenerira, navlaži in napne.

Komu je mezoterapija namenjena?
Mezoterapija je namenjena ženskam in moškim vseh starosti, ki bi si želeli lepši, spočit in sijoč videz. 

Mezoterapija odpravlja težave kot so:

  • gube in ohlapnost,
  • utrujenost kože,
  • izguba sijaja in tona kože,
  • posledice, ki so nastale ob prekomerni izpostavljenosti soncu.

Postopek mezoterapije: 

Gre za razmeroma neboleč, varen in neinvaziven postopek, kjer s pomočjo izredno tanke iglice v srednji sloj  kože (mezoderm) vbrizgamo preparat z ustrezno izbranimi aktivnimi sestavinami (hialuronsko kislino, vitamini, aminokislinami in antioksidanti). Izvede se več plitvih vbodov po želenem predelu. Izvajamo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. 

Učinek je viden že po prvem injiciranju. Za dosego optimalnih učinkov vam priporočamo 5-7 postopkov s presledki 2-3 tednov, nato pa za vzdrževanje rezultatov dvakrat na vsake pol leta do enega leta. 

Mikroigelna Mezoterapija  50 eur

Izvajamo jo v našem salonu na Dalmatinovi 11. 

Naročite se lahko na telefonski številki 01/232 84 86

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane