Skip to main content

Popoln poletni videz z microLights prameni

  barva las, frizer, lassana, microlights, modne pričeske, Novosti & trendi

Naravno, sijoče, microLights – oživitev barvnega trenda za prefinjeno, večdimenzionalno pričesko. Kanček pramenov microLights in videti boste sijajno!

V svet kreativnih prostoročnih tehnik, kot so ba-layage, ombré ali sombré, ki so danes kreativni standard, se zmagoslavno vrača »klasika s pra-meni« v sodobnejši, bolj moderni različici. Najbolj trendovski prameni sezone se imenujejo microLights, izjemno drobni prameni, kakršne sicer vidimo le pri otrocih z naravnimi prameni. Videz zahteva mehko prelivanje barve, kot bi bilo obarvanje naravno. Najnovejši trend v svetu pričesk je predstavilo podjetje LaBiosthetique v začetku marca, v Parizu. Ta tehnika vsako barvo las obogati z mikroprameni, ki lase nežno posvetlijo in jim tako dajo dimenzijo prefinjenosti. Rezultat je sijoč poletni blond videz z nežnimi prameni, ki so videti kot na soncu obledeli lasje. Razpršeni svetlobni mikropoudarki se mehko zlijejo z naravno barvo las in dajejo pričeski osupljivo dimenzijo in luminoznost. Sijaj kremastih bež-zlatih blond odtenkov Color & Gloss barvno dovršeno poskrbi za popoln poletni videz.

 190903 BIO AC SS 2020 09 Julka 12.2019 sRGB copy  190903 BIO AC SS 2020 07 Julka 12.2019 sRGB 1  190903 BIO AC SS 2020 10 Julka 12.2019 sRGB

Primerni za vsak las 

 Prameni microLights so primerni za vse barve in dolžine las, od dolgih do kratkih. Rezultat je zelo naravna, izjemno sveža in dolgo obstojna barva. Lasje s prameni microLights so videti nežno in obenem razkošno, mikroprameni poskrbijo za svež sijaj in v laseh pričarajo optično več volumna. Posebej dobro se prameni microLights obnesejo pri normalnih in zelo tankih laseh, saj poudarijo sprednje lase in zaradi tako nastalega 3D-učinka ustvarijo večjo polnost. Nežni prameni microLights z rastjo las zelo naravno izginejo, skoraj brez vidnega narastka, zato se ponovno barvanje priporoča približno na vsake tri mesece.  MicroLights tehnika je tudi odlična možnost za tiste, ki si lase barvajo prvič in si največkrat želijo le rahlo spremembo oz. spremembo barve, ki ni drastična. Ta tehnika barvanja je priporočljiva tudi za tiste, ki bi z balayaga rade prešle na nov in naravnejši videz barvanih las.