Skip to main content

Poročno urejanje za popoln poročni dan

porocna_uvodna
Na poročni dan se mora nevesta počutiti kot kraljica, zato ji v lassani z veseljem priskočimo na pomoč. Poleg obleke, sta tu seveda glavni stvari – FRIZURA in MAKE-UP. Verjamemo, da ima par ob planiranju poroke polno glavo informacij, zato vam razkrivamo trenutne trende poročnega ličenja in poročnih pričesk. Spodaj si lahko ogledate tudi celotno kolekcijo poročnih pričesk, ki jo je ustvarila ekipa Lassana Bridal Team.

TRENDI POROČNEGA LIČENJA

Poročno ličenje mora biti popolno. Je popoln zaključek videza neveste, kjer mora biti poudarjena njena osebnost, lepota in najlepše poteze. Mora biti prilagojena nevesti in stilu poroke, obleke ter njene pričeske.

Vedno več nevest se odloča za poskusno poročno ličenje. Prednost tega je, da se z vami v miru pogovorimo, nam zaupate kakšen stil poroke boste imeli in kakšne so želje za make up ter preizkusimo kako vam izbrane barve pristojijo. Ne nazadnje pa je poskusni make up primeren tudi za tiste dame, ki imajo težave z alergijami na koži, s solzenjem oči, ipd.; s tem poiščemo prave produkte za vas in se izognemo neprijetnostim na vaš najlepši dan življenja. Pri poskusnem ličenju bomo ustvarili individualno prilagojen videz in vam podali navodila o tem, kako ohraniti ličila na mestu. Poleg tega bomo določili barve, tehniko in modne dodatke, da na vaš poročni dan ne bo presenečenj in boste glede vašega videza popolnoma pomirjeni.

Nevestin make up mora biti brezčasen in malce klasičen, da pokaže vse vaše naravne lepote. Močan vpliv teh trendov je imela Meghan Markle s svojo svežo in minimalistično poročno podobo. Pred vnosom ličil nevesti temeljito pripravimo kožo za vnos ličil (s trofaznim pilingom, mini nego in masko za obraz), s tem zagotovimo bolj obstojen make up na njen poročni dan ter dosežemo čudovit naraven sijaj kože. Močno konturiranje, mat ustnice, kričeče barve in črne smoky eyes načeloma pri poročnem ličenju niso zaželene. Nevestin make up naj bo v toplih odtenkih s satenastim pridihom in sijajem. Letos so modni koralni, mehko pudrasti, bronasti in breskvini odtenki. Mat odtenki, sploh svetlejših tonov se na poročni dan ne priporočajo, ker vizualno osebo postarajo, zato se namesto tega raje izbere gloss oz. produkte, ki naredijo sijaj, kar zagotavlja svež in mladosten videz. Bujne trepalnice, naravne ali z dodatkom umetnih, pa bodo k vašemu poročnemu make upu le še pika na i in bodo ustvarile brezčasen glamur.

Če se pripravljate na poroko preberite tudi TOP 3 nasvete, na kaj morate biti pred poroko pozorni in česa nevesta nikakor ne sme pozabiti!

4N7A7062 min
4N7A7444 min

TRENDI POROČNIH PRIČESK

Pri izbiri poročne frizure moramo biti v prvi vrsti pozorni na poročno obleko, stil poroke in nenazadnje na nevestine lase ter izbiro pričeske, ki ji bo stala na mestu cel dan. Pred poroko je zelo priporočljivo narediti tudi poskusno poročno frizuro, da boste točno vedele kakšno pričesko boste imele na svoj poročni dan ter kako obstojna bo pričeska glede na vaše lase. Tudi glede barvanja las in vstavljanja morebitnih podaljškov je priporočljivo to storiti vsaj teden dni prej. Neveste, ki si želijo tradicionalne in zelo slavnostne pričeske imajo še vedno najraje spete lase, vedno več je modnih zrahljanih pričesk, prepletanj in valovanj.

Kraljevski kodri

Neveste z dolgimi lasmi si lahko privoščijo veliko različic poročnih pričesk, ki združujejo luksuz raznolikih kodrov in valov.Kodri vseh vrst so ena izmed najbolj pogostih poročnih pričesk, naj gre za valovite t.i. hollywoodske kodre ali tiste manjše kodrčke, ki ustvarjajo volumen in romantičen poročni videz.

Romantično prepletanje in kitke v obliki krone
Različna prepletanja las so trenutno najbolj zaželene poročne pričeske. Kitke v obliki krone ali prepletanje na eno stran deluje romantično in nežno in da nevesti tisto angelsko milino. Kombinirate lahko različna prepletanja kit v kombinaciji z lahkotnimi kodri. Te pričeske so najbolj pogoste pri boho nevestah, pa vendar se jih z izbranimi dodatki da kombinirati tudi v druge stile.

Modni obroči in cvetlice

Uporaba modnih dodatkov pričesko popestri, ji doda glamur in jo naredi še bolj svečano. Najbolj zaželeni dodatki so letos obroči s perlami, od tistih tanjših, ki se uporabljajo tudi po dva naenkrat, do tistih debelejših. V zadnjih letih se spet veliko pojavljajo naravne cvetlice, sploh pri boho stilu porok. Cvetlice so ponavadi sezonske, veliko je zelenja ali pa večne vrtnice pastelnih barv. Glede na stil poroke in obleke, so modni tudi venčki iz cvetja. V primeru zimskih porok je na tržišču velika izbira kvalitetnega umetnega cvetja, ki se ga ponavadi vplete v kite ali spete pričeske. Pričesko lahko čudovito popestrimo tudi z nakitom, biseri, krono ali tančico.

Predlagamo, da si preberete tudi TOP 3 nasvete, na kaj morate biti pred poroko pozorni in česa nevesta nikakor ne sme pozabiti!

3
4
6
8
10
13
11
7
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_4-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_8-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_20-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_27-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_21-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_23-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_2-min.jpg
Poročno_urejanje_make_up_poročna_pričeska_25-min.jpg