Skip to main content

La Biosthetique kozmetika

La Biosthetique slovenija

V Lassani zaupamo La Biosthetique izdelkom

La Biosthetique kozmetika je vrhunska blagovna znamka, ki ponuja razkošne izdelke za nego las, kože in kozmetiko. Dajejo velik poudarek laboratorijskim raziskavam, ki so temelj za razvoj novih izdelkov in izboljšanje obstoječih formul. S poudarkom na naravnih sestavinah in naprednih znanstvenih formulah La Biosthetique ponuja široko paleto izdelkov, ki so posebej oblikovani za različne vrste las in kože ter rešuje vse njihove problematike.

Izdelki priznane blagovne znamke La Biosthetique so tisti, katerim najbolje zaupamo. Z njimi vas razvajamo v vsakem salonu Lassana. Za domačo uporabo pa vas čakajo na spodnji povezavi. Pokukajte v našo spletno trgovino in se prepustite široki izbiri izdelkov, kjer vsakdo najde nekaj zase!

La Biosthetique kozmetika
Colour Protection

Izdelki za zaščito in nego barvanih las

La Biosthetique cena
Dermosthetique

Izdelki za dermatološko anti-age nego kože

La Biosthetique šampon za lase
Long Hair

Izdelki za sijoče, dolge lase

šampon za dolge lase
Spa

Izdelki za dermatološko anti-age nego kože

  Izdelki blagovne znamke La Biosthetique so tisti, katerim najbolje zaupamo. Z njimi vas razvajamo v vsakem salonu Lassana. Za domačo uporabo pa vas čakajo na spodnji povezavi. Pokukajte v našo spletno trgovino in se prepustite široki izbiri izdelkov, kjer vsakdo najde nekaj zase!

  Zakaj Izbrati La Biosthetique kozmetiko?

  La Biosthetique verjame v harmonijo med naravo in znanostjo. Blagovna znamka uporablja naravne sestavine, kot so rastlinski izvlečki, eterična olja in vitamini, ki so kombinirani z najsodobnejšimi znanstvenimi raziskavami. Ta kombinacija omogoča kreiranje izdelkov, ki so učinkoviti, varni in prijazni do okolja.

  La Biosthetique kozmetika je namenjena vsem, ki iščete več kot le osnovno nego – iščete izkušnjo, ki vas popelje v svet osvežilnih vonjav in vidnih rezultatov.

  La Biosthetique vrednote

  Iz našega bloga

  Učinkovit tretma proti izpadanju las

  22. novembra 2023
  Kako se spopasti z IZPADANJEM LAS? Izkušnja z izpadanjem las po porodu Izpadanje las – vsakodnevni izziv, ki ne prizadene le videza, temveč t…

  Kako vzdrževati mladostno kožo?

  07. avgusta 2023
  Kako vzdrževati mladostno kožo? Pri La Biosthetique-u so razvili linijo izdelkov Dermosthétique, namenjeno negi obraza. Na podlagi večletnih razis…

  Nege za lase, ki delajo čudeže

  13. januarja 2021
  Večna dilema za ženske je, kako do lepih in zdravih las. Kako negovati vaše lase, da bodo močni, sijoči in zdravi od korenine do konic? Dolgo je ve…