Skip to main content

Nega kože s kisikovo terapijo

  Nasveti

Na tržišču je mnogo možnosti, s katerimi ohranjamo mladosten in svež izgled naše kože, še posebej na predelih obraza, vratu, dekolteja in rok. Ena izmed metod je tudi kisikova terapija, ki jo izvajamo v naših salonih po Ljubljani. Gre za povsem naravno metodo, s katero že z eno terapijo osvežimo ten, z večimi pa pospešimo prekrvavitev in limfni obtok v koži.

Kisikova terapija – potek storitve

Gre za neinvazivno terapijo, pri kateri s posebnim peresom, priklopljenim na posebno napravo, na kožo nanašamo serum in hkrati vpihujemo kisik. Kisik povzroči pospešitev mikrocirkulacije in intenzivnejši vnos snovi v serumu. Koža postane napeta in gladka, drobne gubice pa izginejo. Učinek je viden že po prvi terapiji.

Koliko časa je viden učinek?

Žal še nismo odkrili čarobne palice, ki bi znake staranja odpravila le z enim zamahom. Za optimalen in dolgotrajnejši učinek je potrebno obiskati približno 15 kisikovih terapij. Po njih učinek traja tudi do leta in pol. Za večji učinek se lahko poslužimo še terapij z radiofrekvenco, ki izboljša tonus kože. VL-1 je učinkovita naprava zaradi uporabe mešanice plina, v kateri je koncentracija kisika največ 95%. Delovanje kisika, ki je že sam polno učinkovit, še dodatno okrepijo posebni serumi.

Učinki terapij na laseh in lasišču so naslednji:
– uspešna vzpostavitev mikrocirkulacije v koži
– stimulacija limfnega sistema
– uravnoteženje hidrolipidnega sloja kože
– obnova strukture kože
– anti-aging učinek na koži
– povečanje tvorbe elastina in kolagena
– povečana regeneracija kože

Vabljeni v naše salone, da razliko občutite na lastni koži!