Ti odtenki so največji trend te jeseni

  barvanje, barvne maske, La Biosthetique, lassana, modni odtenki, Novosti & trendi

Da jesen ne bo turobna, vam predstavljamo najbolj trendi odtenke, ki bodo obarvali vaš vsakdan. Barve kave, mamljive čokolade, sladke karamele in oranžne buče. Te barvne kombinacije so najbolj zaželene to jesen in kljub temu, da so naši saloni še vedno zaprti, si jih lahko preprosto pričarate tudi same doma. Zadovoljstvo naj se začne z malimi stvarmi in pri vas samih. Mi smo začeli s spremembo barve las :D.  

Kavni in čokoladni odtenki
Topli odtenki vam bodo popestrili vašo frizuro, ji vrnili lesk in jo obogatili. Primerna je tudi za osvežitev vaše naravne barve las.

 Kaja Slovenska 27 Nika1 Miklošičeva 40 Vesna Derčeva 31

Oranžna buča in bakrene barve
Z bakreni odtenki boste izstopile iz množice in začinile vaš videz ter lasem vdahnile topel žarek energije, ki jo boste v prihajajočih hladnejših mesecih še kako potrebovale.

 Nika Miklošičeva 40 Nika2 Miklošičeva 40 Nika3 Miklošičeva 40

Sladka karamela
Karamelni otenek je čudovit, če želite narediti neko vmesno varianto med rjavo in blond barvo. Lasje delujejo zelo naravni, topli odtenki karamele pa tudi polt vizualno naredijo bolj sijočo.

 Sara Derčeva 31 Nada

Če spadate med tiste, ki si rade popestrite vaš videz v vsakem letnem času, vas bo transformacija z barvnimi maskami naravnost navdušila. V naši spletni trgovini imamo na voljo 8 odtenkov, med njimi predstavljamo 4, ki so to jesen najbolj modni: espresso, čokolada, baker in karamela.

Glam Colour barvni balzami linije La Biosthetique vsebujejo svilnate proteine,
ki vašim lasem nudijo zaščito in jih negujejo.

Vašo barvo pa si lahko osvežite v samo 3 – 10 minutah.
Da boste urejene tudi med karanteno, vam nudimo pri nakupu mask – 20%.
 

GLAM COLOR MASKO LAHKO KUPIŠ TUKAJ

glam

2021 © Lassana d.o.o., vse pravice pridržane