Skip to main content

S kisikom do zdravih in sijočih las

  kisikova terapija, nega las, nega obraza

Škodljivi zunanji vplivi, kot so onesnaženje in vse večje sevanje sonca, ter dejavniki stresa pogosto vplivajo na ravnovesje našega lasišča in kože ter izgled naših las. Vse več ljudi potoži, da imajo moteče težave z lasiščem (rdečica, srbečica, vlažno lasišče, občutek napetosti ali prhljaj), občutljivo in tanko kožo in alergije; njihovi lasje pa so krepasti, razmršeni, naelektreni, tanki in brez sijaja.

Težava je v tem, da premalo časa namenimo pravilni intenzivni in globinski negi las in lasišča ter kože. Ena od odličnih možnosti, da koži povrnemo zdravje, lasem pa sijaj in mehkobo, je kisikova terapija las in lasišča. Gre za napravo, ki iz zraka izloči čisti kisik, in ga nato z ali brez seruma s posebnim peresom pršimo po laseh in koži.

Zakaj je kisikova terapija las in/ali obraza učinkovita?

Kisik je naraven element, ki je nujno potreben za naše življenje. Ne le zaradi procesa dihanja, temveč tudi na nivoju celic v telesu. Kisik kot kemijski element prodre v najglobje sloje las in naše kože. Koža je prekrvavljena, limfni obtok pospešen, lasje pa zaradi kisika povečajo volumen, povrhnjica las se zapre zato so lasje gladki in sijoči. Na nivoju celic pa kisik povzroči optimalno obnavljanje celic.

V Lassaninih salonih po Ljubljani napravo uporabljajo tako za nego kože, kakor tudi za nego las in zdravljenje težav z lasiščem. Napravo blagovne znamke Tricologica, uporabljajo pri barvanju za večjo obstojnost barve, saj se volumen las zaradi kisika poveča in las vsrka več barvnih pigmentov, pri trajni ondulaciji za čudovite kodre, pri beljenju in globinski negi las za večji učinek ter za zdravljenje težav z lasiščem. Seveda pa izjemne rezultate dosegajo tudi pri pomlajevanju kože.

Postopek je neinvaziven in neboleč. Stranka se lahko odloči za uporabo le kisika ali uporaba kisika s serumom.